Halvseg dag idag. Lite jobbig tillochmed. Den började med att jag skjutsade Victor till flygplatsen och usch så segt det kändes. Kombon av att min mamma ställde in sin resa hit (skulle ha landat imorgonbitti) och att Victor idag åkte till Sverige där vi i vanliga fall brukar haka på känns lite segt faktiskt. Dessutom är det ju som sagt lockdown här. Jag saknar bara min mamma och ibland känns det som om att alla missar så mycket av Ted Louies liv och det gör mig ledsen. Och nu med Corona vill jag såklart inte resa hem i onödan så det var ju ett naturligt val att stanna här i England men självklart tänker jag på hur mysigt det hade varit att få komma hem några dagar och träffa familjerna. Främst för Ted Louie att få träffa alla igen.

Jag tillät mig själv vara bitter i en timme sen tog jag mig ut på en promenad i skogen och lyssnade på Rättegångspodden. Kom hem tog en dusch, fixade till mig och sen har jag städat och plockat hela dagen. Jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen och det som gör mig glad är att ha fint hemma, så det blev prio idag blandat med att svara på brinnande jobbsaker och mail.

Snart ska jag åka och hämta TL på nursery men innan det ska jag förbi affären och köpa hem lite färska blommor. Och kanske ett nytt doft ljus. Det är också en sån grej som gör mig glad.

Ikväll ska jag fira första dagen som gräsänka med äggmackor till middag, brun utan sol och en realityserie i sängen.

8 kommentarer

  1. Åh ser att du har Stassi Schroeders bok!! Är den bra?:D Har funderat på att köpa den för tycker om henne i Vanderpump Rules! Och när jag ändå håller på att kommentera kan jag säga att du verkar som en så himla härlig människa och jag älskar att läsa din blogg! Kram<3

  2. Jag känner med dig finaste Maja. Har inte varit i Sverige sedan december 2018. Min dotter har enbart träffat mina föräldrar och det var i oktober förra året. Corona har verkligen ställt till det på så många plan, tyvärr även ekonomiskt. Även om vi fysiskt kan resa till Sverige så finns inte ekonomin till. Och mina föräldrar kan inte åka hit till USA pga Corona. Massor med kramar, vi grejar detta <3

  3. Lyssna på Den som skrattar förlorar podden, avsnittet de släppte idag.
    De pratar om Viktor…så roligt 😀

  4. Förstår dig. Tyvärr är det lite samma här nu, Västmanland fick nya restriktioner from idag 😓 inte umgås utanför familjen vi bor med, undvika köpcenter, gym, inte resa inom eller utanför regionen etc. Märkliga tider nu. Hoppas verkligen att vi får träffa familjen i jul, finns dock risk att dom begränsar det med om det fortsätter såhär 😞

  5. Usch, vill verkligen skicka så mycket internet-kärlek till dig som det går. Förstår verkligen (men ändå inte) hur jäkla trist och ledsamt det måste vara att stanna hemma och inte få träffa familjen som ni önskar. Som läsare tänker man att ” men gu ni har ju AAAALLLT.. pengar, framgång, kärlek, lycka blabla” men sen läser man inlägg som dessa och inser fan att nä ingen har allt. Vi bor nära familjerna men jag kan ändå få sån stress att de missar dagar i min sons liv bara det gått någon vecka utan att de träffat honom, känner liksom att alla går miste- SÅ konstigt egentligen att man känner så…. Är inte alls lika bra som dig på att skriva så detta kanske blev superkonstigt. Men ville egentligen bara säga att du har ALL rätt att få känna dig lite nere ibland över stunder som dessa. Du är superstark, häftig och modig. Du får peppa dig med att försöka se fram emot när ljusare tider kommer så har ni varandra och mycket annat som många bara drömmer om. Ni kan äta gott, resa dit ni drömmer om, bjuda familj och vänner på massor, köpa det ni behöver till er och er son, kärleken till varandra (och vad det ser ut som, ett lyckligt förhållande). Så viktiga saker! Heja dig och din familj <3

Skriv en komentar