Jag måste säga att kanske det bästa med att TL har börjat på nursery är att helgkänslan kommer som ett brev på posten varje fredag klockan 14.00. Så härligt att känna så igen efter minst åtta år av den frånvaron. Jag menar innan Victor bodde jag i Oslo och jobbade varje helg och innan det på gymnasiet så jobbade jag varje helg på Ikea eller McDonalds. Men NU, snart 27 år gammal så har jag äntligen helgkänsla. För jäkla härligt.

Vi började lördagen här! Med bananpannkakor framför tvn. Det har blivit en liten rutin, frukost i soffan framför Frost.

Sen gick vi ut på en lång skogspromenad och påvägen hem hittade vi ekollon som vi plockade en efter en efter en, för att sedan kasta dom på marken.

Väl hemma badade vi, TL sov två timmar medan jag tittade på fotboll och efter det åt vi choklad och majskrokar i soffan framför en till film. Så kan det gå en ledig lördag.

När Victor kom hem serverades bubbel och sen åt han och jag sushi och hade en riktig dejtkväll. Såååå mysigt och så länge sedan.

Idag var vi ALLA lediga och gick in i koma allihopa. Så vi beställde hem brunch som vi åt, ja, framför tvn allihopa på golvet. Och när Teddan var klar med sin mat började har riva runt som en galning. Här har ni det, verkligheten 12.30 en söndag hemma hos oss.

Nu är nattmasken på och vi ska strax börja kika på Estonia-dokumentären om vi får tag på någon i familjen som har ett konto till Dplay, tydligen kan man inte se utan och sidan tar inte utländska kort så :))).

Puss på er, vi hörs imorgon och då är det MÅNDAG! Kul!!

3 kommentarer

  1. Hej! Vart ifrån är dom gosiga vita tofflorna som syns på en bild? 😍

  2. Samma här, jobbat som au pair i England, pluggat college i USA, jobbat enbart skiftarbete i Sverige och pluggade till lärare nu (färdig i våras) och nu äntligen kan jag logga ut på helgerna för första gången på mina 30 år! Sååå skönt

  3. Jag hamnade på en sån underbar inredningsinstagram, @hannasanglar, och jag tänka på dig och hur jag uppfattat din vision med ert hus. Jag är fullt medveten om att ni dels har hjälp av en inredare och dels har väldigt bra koll själva men ville ändå dela med mig. Du kanske även känner till den. Ha en fin dag, kram från Elsa

Skriv en komentar