Ja, med tanke på omständigheterna kanske det inte blir så mycket festligheter resten av det här året MEN man kan ju faktiskt klä upp sig ändå. Som det ser ut nu kommer jag förmodligen att bära en klänning med släp på julafton bara för att det är den enda chansen jag får att klä upp mig he he. Dock har jag fått en del frågor om jag inte kan tipsa om lite fina plagg så here we go!

WOW! Jag har nog hittat min outfit till julafton. Åh så fint.

Väldigt tjusig tycker jag. Och enkel att både klä upp och att klä ner!

MEN!!!

Så SNYGG, denna!

Snyggt! Jag hade stylat denna med backslick, ljusa glossiga läppar och glittriga ögonlock.

Fantastisk fin i sin enkelhet!

Allt annat än enkel och så vacker!

Jag ÄLSKADE denna! Galet snygg med röda läppar och guldiga örhängen.

99 kronor och den här lilla pärlan är din!

Glittrig jumpsuit!! SNYGGT!

Stiligt!

Nu har jag bestämt mig! Denna blir det på julafton, bara för att det blir den enda gången detta året jag har en ordentlig anledning att klä upp mig!

Inlägget innehåller adlinks.

1 kommentar

  1. Eh, stövlarna till metallicklänningen ser ju ut som något från Willy Wonka?

Skriv en komentar