Snart är det farsdag! En mysig dag att få fira sin pappa, morfar eller partner. För oss blir det alltid lite förvirrande för vi har ju två morsdag samt två farsdag. Vi firar den första dagen som kommer i kalendern beroende på vart vi befinner oss, så i år firade vi engelska mors- och farsdag så här har vi firat färdigt för i år. Men jag har skannat nätet åt er om ni behöver lite tips!

Morgonrockar älskar jag och då tänker jag att det måste väl män göra också. Denna tyckte jag var väldigt fin.

Tofflor! Det används flitigt här hemma kan jag tala om. SNYGGA ju!

Hårolja här!

Jag älskar Byredos parfymer och har läst mycket om denna.

Halsduk nu till hösten!

Här hemma är vi besatta av Filippa K och Victor har många plagg därifrån, bland annat deras t-shirts. Tips tips tips!

Hårparfym tycker jag är en rolig produkt till män, ni hittar den här.

Sneakers slår aldrig fel tänker jag, dessa tyckte jag var supersnygga.

Solglasögon kan man aldrig få för många av tänker jag. Jag gillade dessa.

Och den bästa presenten av alla, ett farsdagpaket från Unicef. Det ska jag köpa i år fast att han redan har blivit firad.

Inlägget innehåller adlinks.

11 kommentarer

 1. Tack för tips! Beställde precis ett unicef-paket till pappan som har allt! <3

 2. Hur blev det med ert ambassadörskap för UNICEF? Känns inte som att det är något du skriver så mycket om längre.

  • Med tanke på Corona kan vi inte göra så mycket i år, däremot pushar jag olika kampanjer när det kommer! Så som farsdag, kanelbullensdag osv! Just kanelbullensdag fick stor spridning och drog in jättemycket pengar vilket är superkul!

   • Hade varit så fint att få se dig lyfta lite mer sådant, ”viktigt på riktigt”. Du har en så stor kanal och kan verkligen göra skillnad. Kram!

    • Hallå? Det är väl något Maja gör i mängder av på sina sociala kanaler? Följer vi samma person? Hon har ju tagit upp massvis av viktig information detta år både inom rasis, kvinnoförtryck och även unicef.

     • Fint att du ser det så. Jag tänker att det hade varit fint att få se ännu mer,
      Tänker särskilt på unicef och annat som har med alla barn att göra. De med riktigt stora plattformar har verkligen möjligheten att nå ut till så många. Jag säger inte att Maja inte lyft viktiga saker, utan att det hade varit fint att få se än mer ❤️ Jag önskar tex. Mer sådant innehåll än mode osv, vilket var vad jag önskade utan att kritisera, en ärlig önskan bara. Önskar själv att jag haft möjligheten att nå ut till så många människor, och verkligen ha möjlighet att göra skillnad.

    • Jag tycker Maja är en av de influencers som använder sina kanaler på rätt sätt och uppmärksammar viktiga saker väldigt ofta och på ett bra sätt. Never forget Musikhjälpen förra året <3 keep up the good work!

   • Hur ser du på att vara ambassadör för UNICEF samtidigt som du släpper kollektioner hos ett fast fashion företag, där de som gör kläderna har arbetsförhållanden som känns sådär? Eller är det någonting som Gina Tricot tagit tag i den senaste tiden? Var det någonting du tänkte på, en gång extra, innan du tackade ja till den möjligheten eller anser du att det är två olika saker? Det skulle vara så intressant att se din syn på detta.

    • Hej! Unicef samarbetar ju även dom med Gina Tricot och har gjort i flera år! Det går att läsa här! https://www.ginatricot.com/se/hallbarhet/people/unicef

     Naturligtvis är frågor som dessa superviktiga för mig och är en självklarhet att jag prioriterar när jag gör mina samarbeten, stora som små! Tänker att det är viktiga att läsa på om man ska uttala sig inom detta, såväl för mig som för dig! Kram ❤️

 3. JÄKLAR vad bra tips med fars-dag paketet!! Ska köpas både till min man och pappa!

Skriv en komentar