I fredags väntade lunch ute! Det gäller nya restriktioner nu men om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte riktigt skillnaden från innan? Mask gäller såklart, track and trace och alla restauranger stänger klockan 22. Jag tror att det här är ett av problemen här i England, informationen är helt klart diffus och ingen förstår riktigt någonting. Jag var helt säker på att det i princip skulle bli lockdown här men allting är som ”vanligt”. Vi åt iallafall lunch ute med några vänner!

Nu börjas det! PIRRET! JULEN! I år är målet att köpa hem superfint julpapper och lite nya figurer till mitt jul-land.

Vi har googlat och googlat och googlat! I veckan får ni höra mer om renoveringen! Just nu försöker vi bestämma hur trädgården ska se ut med uteplats, poolhus osv så att vi sen tillslut kan börja gräva.

Lördagmorgon och vi skickade en God Morgon-bild till Victor som sov på hotell inför matchen. TL har en tandborste från Foreo som är som en eltandborste och han älskar den!! Tips! Han borstar tänderna i typ 40 minuter när han har den.

Jag var på stan med en vän, och Teddan såklart. KUL att vara inne i stan. Det var ett tag sen om vi säger så. Vi trodde att det skulle vara stängt och gjorde lite av en chansning men visst var det öppet!

Vi åt lunch och köpte med oss fika hem. Jag gillar macarones, lite som ett kinderägg, man vet inte riktigt vad man får!

Jag unnade mig en väska!! Jag älskar väskor och såg en som jag inte kunde låta bli att köpa. Den skickas hem om några veckor så jag visar er då! Wieeeee!! Längtar.

Tänk att det var så spännande att ens åka bil utanför vårt områdes gränser så jag tog en bild.

Och det har serverats tryffelpasta här hemma! Mumma.

Jag märker nu att jag glömde bort telefonen lite i helgen men det är okej. Vi har haft en riktig myshelg. En härlig lördag med shopping, match och pasta och igår låg vi hemma hela dagen. Lekte med ballonger, åt rostade mackor med ost hela dagen och tittade på Disney Plus.

En välbehövlig lugn mysig helg. Nu har halva måndagen gått och jag är redo för den här veckan.

8 kommentarer

  1. Åh, din kappa är så snygg! Vart är den ifrån? Vore kul med lite kapp-tips, känner mig lite lost i djungeln <3 (finns så mycket fint!!)

  2. Vilken tier är ni i? Är ni i tier 2 eller 3 får man inte träffa vänner inomhus enbart de från samma hushåll . Alltså inte gå på restaurang med vänner om ni inte sitter utomhus. Är ni i tier 1 är det dock ok 😊

  3. Hej! Har försökt hitta var kart-tapeten i Ted louies rum är ifrån samt bild på den, hoppas du hinner svara🤗

Skriv en komentar