Hej Maja <3 kan inte du tipsa om fina pyjamaser och kläder att ha hemma nu i höst? Älskar din blogg.

Väldigt mysig och fin. Såhär vill jag glida runt med tofflor och tända ljus.

Och på tal om tofflor! Dessa ÄLSKAR JAG och ska absolut införskaffa mig nu till vintern.

Denna klickade jag precis hem. Så mysig.

Och såhär hade jag velat glida runt här hemma.

Oj så mysig pyjamas.

Första gången jag ser ett set med croppad överdel, väldigt väldigt fint om ni frågar mig.

Och här hemma går jag ju alltid runt i morgonrockar, och tyckte att denna var en fin uppdaterad version.

Snyggt!

Och vi avslutar med detta fantastiska set. Så fint.

Som jag gärna matchar med dessa.

Inlägget innehåller adlinks.

2 kommentarer

  1. En fråga, av ren nyfikenhet 🙈 hur hinner du använda alla kläder, kappor och jackor som du får hem i samarbetet med exempelvis Wakakuu? Din garderob måste ju verkligen vara helt smockad, eller rensar du ut i samband med att du ska få en sån storbeställning av dom? Genuint nyfiken på hur du liksom får plats med allting haha

Skriv en komentar