Maja Nilsson Lindelöf

Söndag och jag har haft den mest fantastiska helgen. Otrolig mysig både fredag, lördag och söndag. Mer om det imorgon!

Idag har vi haft en heldag lilla familjen, minus tre timmar när Victor tränade såklart men utöver det har vi maxat tiden tillsammans. Imorgon flyger han till Paris och vår vecka börjar. Jag ska fota och jobba en hel del den här veckan men det blir bara roligt. Det känns lite bättre nu än förra veckan och saker och ting flyter på lite mer med allting. Och så har jag omfamnat den här hösten som är här, plockat fram mina stickade mössor och lägger feta ansiktsmasker var och varannan kväll för att återfukta ansiktet.

Nu blir det tacos och The Haunting of Bly Manor på Netflix med Viggis.

1 kommentar

  1. Hej Maja <3 Har tokletat efter ett inlägg där du nämner vilka appar du använder för bildredigering, men hittar inte det. Vilka appar använder du? Kram

Skriv en komentar