Maja Nilsson Lindelöf

Dygnet hemma med Viggis var underbaaart. Jag njöt till fullo igår och somnade mätt på hemlagad pasta och ett glas rödvin. Idag har det varit en typisk fredag här hemma, träning, jobb, nursery, middag, bad. Ja ni vet. TL nattades nyss och jag äter mackor till middag (så mysigt tycker jag). I sängen dessutom. Victor hatar att ha mat i sängen så jag får passa på när han är borta.

Nu – en serie i sängen. Önskar er en magisk fredagkväll.

4 kommentarer

 1. Skulle inte heller gilla att ha mat i min säng. Men mysigt att äta ma i sängen.

 2. Livet ju! Älskar att vakna tidigt på morgonen, ta med frukosten in en lördagmorgon och dra igång en serie eller dokumentär 🤩

 3. Hej Maja, jag kollar igenom gamla inlägg på din blogg och valde o gå in på fliken ”bröllop”, men det verkar ligga en massa bilder där som inte ska ligga där? På tex en body compostion analyser på din kropp. Men även en del random bilder från din telefon på typ snusdosor, bananer o bars (😂). Tänkte så du vet, vet inte om det är så på andra flikar. Men iaf under bröllopskategorin.

  • Petronella Svara

   Oj jag såg det också nu! Både tränings inspo bilder men också gamla bilder som absolut inte hör till inläggen. Bilder på bananer och bars 😂
   Men också bilder på dig , Sanna och en liten liten nellie så fina!

Skriv en komentar