Tanken idag var att både jobba och att träna klockan elva, därefter handla och sen jobba igen osv osv. En vanlig torsdag helt enkelt. Men nu när jag och TL gick upp och en varm gosig utslagen Victor låg kvar i vår säng kände jag nej. Jag ställer in den här dagen. Och är med familjen idag.

Jag har haft fullt upp sen Victor åkte och mina dagar har varit späckade. Så det var så skönt mentalt att smsa min tränare för en timme sen och ställa in träningen. Ställa in allt. Ha en heldag hemma.

Dagens andra kopp och snart ska jag svira om till träningskläder. Jag tar på TL en overall och så ska vi ta en skogspromenad. Victor kom hem sent inatt/tidigt imorse så han behöver vila upp sig. Men oj som jag längtar efter att få se Teddans reaktion. Den här gången upplever jag att Ted Louie har varit sur på Victor? Han har knappt tittat in i telefonen och ens sagt hej på elva dagar. Jag minns att mamma berättade att hon lämnade min storebror när han var i TLs ålder och att han kände sig så sviken att han inte ens tittade på mamma på flera dagar. Vi får se hur det går he he, förhoppningvis blir han bara sådär tokigt glad som alla andra gånger.

Frost men sol. En fantastisk årstid just nu. Ikväll tänkte jag överraska med finmiddag, Victor och jag firar sju år på lördag, egentligen firar vi bara vår bröllopsdag men det var länge sen jag gjorde något speciellt för oss och på lördag är ju han inte hemma. Jag tänkte briljera med hemmalagad pasta. Jag har ju fått feeling nu. Ser framemot tända ljus och en middag med honom.

Och just det!! Idag uppdateras äntligen bloggen! Så kul med lite förändring och jag hoppas att ni gillar det.

3 kommentarer

  1. Lämnade min äldsta son i 2 dygn för att åka till universitetet och ha tentor, samtidigt som maken var jobbresa till Tyskland. Han var lika gammal som TL är nu, och fick precis sån ”sur” reaktion. Gömde sig under mormor & morfars köksbord när jag kom hem och ville inte kramas minsann… Samma med min man dagen efter. Stackars godingar – inte lätt att börja bli mer medveten 🙂 Men sååå mysigt när de väl ångrar sig och vill gosa ikapp!

  2. Din blogg Maja <3 Den bästa plattformen vi har. Varenda uppdatering gör mig så glad!! Njut av familjetid nu <3

Skriv en komentar