Maja Nilsson Lindelöf

Det är äntligen fredag och jag har haft en sån mysig dag. Ledig från jobb och har bara donat, städat, storhandlat, fixat, tränat, tagit en lång dusch, sminkat mig länge med en podd och sen hämtade jag upp Teddan.

Nu är ljusen tända här hemma, vi sitter med snacks i soffan och myser framför filmen UPP. Och snart kommer Tove och Emelie för att stanna här resten av helgen. Snacka om fredagsmys! Är så glad över känslan i mig just nu.

Nu ska det gosas lite till innan kvällens middag ska börja förberedas. Det blir förmodligen moules frites.

3 kommentarer

  1. Hej Maja!
    Jag och min kille har precis köpt vår drömlägenhet, en stor sekelskiftestrea med högt i tak, och vi kommer absolut inte överens om inredningen! Jag tycker helt ärligt inte att han har någon smak över huvudtaget. Allt han pekar på stinker ”bachelor pad” på flera mils avstånd och jag får på riktigt panik. Det enda jag vill är att vi ska hitta en gemensam stil som passar för oss som par. För lika lite som jag vill ha en life size storm trooper som hälsar mig välkommen i farstun vill väl han ha *insert nåt typiskt ”tjejigt”* som jag skulle kunna tänkas sätta upp om jag vore funtad som honom. Hur gör du och Victor för att komma överens om just inredning och stil hemma? Ni har ju ändå hunnit inreda ett antal bostäder nu tänker jag, och är mitt i planerna med husrenovering! Hade varit roligt att få lite inputs från dig på ämnet. Hoppas du får en underbar helg också! Kram

  2. Hej Maja!
    Wow du är en sådan fin människa 🙂
    Jag undrar bara hur du blev av med din bulimi, hetsäter då aldrig längre eller hur går det. Själv brottas jag jättemycket med det.

    Tack för svar!

Skriv en komentar