I söndags åkte vi iväg på en liten familjetur. Vi båda var lediga och det var länge sedan vi gjorde någonting bara vi. Vi har ju bott i England i tre år nu(?!) och är dels dåliga på att aktivera oss och så har vi inte så mycket tid över. När vi väl är lediga brukar vi vilja ladda upp batterierna men oj vad mysigt det är med såna här dagar. Efter Covid har vi lovat varandra att vi absolut ska göra mer saker. Det finns så mycket roliga aktiviteter i den här staden och tänk att det krävs en pandemi för att man ska förstå det. Iallafall. Inte långt ifrån oss finns en stor fin park med renar och lamm som går fritt. Karuseller, fik och en bondgård.

Ted Louie äääälskade det, favoriterna var hönsen.

Jag såg ut såhär. I min älsklingsväst och en tröja/skjorta/jacka härifrån.

Världens mysigaste dag med min lilla familj.

I veckan har vi även höststädat på baksidan. Jag sa till Victor medan vi konkade alla möbler att OJ VAD VUXNA VI ÄR. Som liksom höststädar vår baksida. Vad hände, nyss var vi 19 år och nu står vi här med hus, barn och en trädgård.

En kväll åkte vi hem till några vänner i laget på avskedsmiddag. Nu har flera vänner flyttat under dessa åren och det blir så sorgligt. Det tar alltid ett tag innan man kommer nära någon ju och det är alltid som om att när man precis har övergått till den där bekväma relationen som innehåller spelkvällar i mjukisar och spontana promenader så skiljs man åt. Vi åt iallafall middag och spelade spel hela kvällen. Och så har vi bestämt att vi nästa sommar ska åka på semester alla tillsammans.

I onsdags var det dags för plåtning med Loreal Paris! Jag tog tåget tidigt på morgonen och kom till studion vid nio. Det här var första gången på länge jag nöp mig själv i armen. Jag försöker vara duktig på att komma ihåg att stanna upp i stunden och klappa mig själv på axeln men det är ju svårt. Men när jag satt där i taxin påväg till studion tänkte jag på det hur galet det är att JAG är i London för att fota för Loreal Paris. Inte klokt. Tänk om 17åriga Majsan hade vetat om det.

Vi fotade heeeela dagen och jag fick boka om tåget två gånger. Vid elva klev jag innanför dörren och åt upp Teddans rester, spagetti och köttfärssås har aldrig varit så gott.

Igår landade Victors bror och sambo hos oss vid 13-tiden och ska vara här hela helgen. Väldigt väldigt mysigt. Vi svirade om för en lunch ute.

Jag hade en riktig fredagsfeeling igår, hade bockat av allt jobb för dagen och kunde bara njuta av stunden.

Fantastisk feeling att få sitta UTE på en SERVERING och ta ett glas vin.

Och fish and chips, såklart.

Och på tal om mat så åkte vi efter det hem för att förbereda kvällens middag. Pizza stod på menyn!

Vi satt runt köksön hela kvällen och bakade pizza hela kvällen, vi bakade en i taget och drack rödvin. Så mysigt.

Nu är det dags för lunch här hemma! Vi alla jobbar och pluggar och TL är på nursery, ikväll blir det spel och mys hemma.

5 kommentarer

  1. Måste bara berätta! Min farmor på snart 96 år var på stan med min mamma i helgen. Dom hade gått in på Gina tricot för att farmor såg en ”sån mysig tröja i en fin färg” på skyltdockan. När jag hälsade på min farmor i måndags hade hon på sig tröjan som visade vara den hallonröda sweatshirten från din kollektion, Haha. När jag förklarade för farmor var det stod på tröjan sa hon ”ja men det stämmer ju in på mig, jag är ju självständig” 💛

Skriv en komentar