Sakta men säkert börjar mitt liv komma i ordning igen. Ibland blir ju livet så att allting händer samtidigt, och för mig gick jag från ett halvår av halvmycket jobb till att allting skedde samtidigt rent jobbmässigt. MEN det är så roligt och nu, börjar saker klarna upp. När jag känner mig stressad försvinner ibland min motivation och mitt lugn så ett kvitto på att ett nytt skede är här är att jag har spanat lite på nätet efter godsaker.

Det här är vad jag har kikat på.

De perfekta svarta skinnskorna hittar ni här! Precis lagom klack tycker jag, så man orkar en heldag på stan.

När hösten är här så ändrar jag hela min garderob, alla färger åker i princip ut och in åker fina rejäla basplagg. Denna skjortan tyckte jag var så fin och perfekt. Fin till middag som vardag.

Planen är ju att vara i England nu resten av året (så myyyysigt) och jag vill ha fina kläder att glida runt i hemma mellan mina möten och jobb, lekparken och promenader. Tyckte dessa såg perfekta ut.

Jag får ofta frågor om jackor och jag ska göra ett helt inlägg om det. Men jag såg denna och tyckte den var cool. SÅ snygg till gymmet, mjukisar och skinnbrallor.

Som jacka just nu använder jag denna, älskar älskar älskar.

Okej nu blev det helt plötsligt mycket jackor men denna tycker jag också är så fin. Fin i vår också tänker jag. Om man nu kan tänka så långt fram.

Och vi avslutar listan med denna ringen. Jag har blivit som besatt av smycken och är ute efter en riktig powerring. Och jag tycker att det är så kul att investera i fina smycken som man bär vid speciella tillfällen och under tiden lägger tillbaka i sin lilla påse.

Inlägget innehåller adlinks.

2 kommentarer

Skriv en komentar