Godmorgon härliga söndag. Jag tillät mig själv att logga ut lite mentalt och från allt sen jag kom hem från Sverige och det har varit så mysigt. Jag har haft flera hektiska veckor innan förra och jobbat med mycket saker som är i rullning så jag kände att min själ bara behöva få baka, vara mamma och fru och gå promenader.

Vädret har varit magiskt här hela helgen (men det börjar bli kallt nu). Jag har gått runt i mitt stickade set och med gummistövlar i skogen. Jag önskar att jag kunde plocka svamp här men dels har jag inte sett några och jag menar jag vet hur en kantarell ser ut men några andra hade jag inte vågat plocka. Här är en bild från igår när TL sov middag, Victor spelade match och jag bara var en stund.

Igårkväll lagade vi risotto här hemma, åt chark och satt och gjorde mappar till huset hela kvällen. I veckan har vi en inplanerad workshop tillsammans med inredaren och vi har fått i uppgift att försöka göra det lite mer tydligt i vilken stil vi vill ha. Jag ska visa er det i veckan tänkte jag. En underbar kväll iallafall. Det var ett litet tag sen vi bara var på tu man hand, det är dom bästa kvällarna.

Och TACK FÖR ALL kärlek angående min kollektion. Jag tror att alla intryck och alla fina ord gjorde mig helt fylld av energi och känslor att jag liksom har blivit som en utblåst ballong sen jag kom hem. Så mycket för min känsliga själ. Och det har varit så fint. Tack tack tack. Att ha er som följare, läsare och vänner är så fint.

Söndag idag och Victor är ledig. Och vi ska ha en riktig familjedag, men först ska jag visa er på story hur jag stylar mitt hår så nu blir det duschen och så ses vi där.

6 kommentarer

    • Ja, barn sover ju oftast på kvällarna🙃 och ensamtid tillsammans med sin sambo uppskattas enormt efter att man har fått barn…

  1. Gud vad du får njuta nu av hur bra det gick med Gina <33 verkligen sån succé, allt var sååå fint!!

    Vad ska ni använda er för inredare & göra om? Är det samma som förra gången ni skulle komma i ordning? Lyssnade precis på podden (ja jag lyssnar om för tredje gången) och hur mycket det va med de förra inredarna haha!

  2. Hej Maja! Vilka jackor tycker du passar till dina tracksuits? Jag fick hem dina tracksuits i den beiga och rosa/röda färgen i fredags (+jeansen)😍. Jag är såå nöjd och glad över att jag fick tag på det!🤩

  3. Alltså sån himla himla fin kollektion verkligen Maja!! <3 Du är grym! Fick tag på både myssetet i potatisbrun färg, jeansen och den maaagiska västen, kommer BO i allt hela hösten! Hoppas på en tredje kollektion hehe

Skriv en komentar