Åh planen var att skriva ett långt inlägg idag och svara på några av era frågor, jag har fått så många stora fina frågor av er. Men min dag har varit otroligt hektisk. Efter en springtur imorse så har jag suttit framför datorn hela dagen och bockat av möte efter möte efter möte. Det är mycket som händer nu så jag försöker att få lite struktur i allt. Kan vara jobbigt för en sån känslig själ som mig men jag tar allting med ro och ser det positiva istället för det negativa.

Vid fyra var jag klar med det sista och kom ner till lilleman. Sen dess har vi lekt, lekt och lekt.

Och nu väntar vi alla otåligt på middagen som strax ska serveras. Sticky chicken med ris. Finns ingenting bättre än när Victor lagar det till oss. Höstens första tända ljus är tända och nu ska jag logga ut och vara med familjen. Jag har lovat mig själv med allt nytt som händer att verkligen hålla kvar min regel att inte låta jobbet påverka mitt privatliv. Imorgon är min karantän slut och Sandra kommer hit, jag tänkte gymma och sätta mig och i fiket efteråt och skriva till er.

3 kommentarer

  1. Hej Maja!
    För det första, WOW vilken kollektion du släpper 😍 Jag har en lite fråga till dig, du som har koll på läget.
    Vi ska på ett bröllop i november, vad har man för skor som gäst på ett bröllop i november?! Jag vill hålla det enkelt men jag har noll inspiration till ett november bröllop 😳 Tack!!

Skriv en komentar