WOW! Tack för all er otroligt fina respons! Jag är helt tagen av all kärlek och det kommer nog inte att lägga sig på ett tag. Det är alltid nervöst och pirrigt inför något sånt här, JÄTTEnervöst snarare. Det är ju någonting man har jobbat länge på och själv är så stolt över så det är klart att det känns läskigt att få visa upp det och inte veta vad responsen blir. Jag är så glad över att ni gillar det, mer än glad, överlycklig. Så tack för det och tack för att ni har tagit er tiden och skriva det till mig. Det betyder väldigt mycket för mig.

Nu ska vi lägga oss här och titta på en serie och logga ut. Jag har haft en lång men väldigt bra dag idag. Vi hörs imorgon igen med ett längre inlägg.

Och, tack igen ❤️

2 kommentarer

  1. Fina Maja.
    Jag har följt dig sen du bloggade för Hannah, för att DU är DU. Jag tycker du verkar vara en fantastisk person och trots de framgångar både du och Victor lyckats med verkar du ha kvar båda fötterna på jorden med en enorm ödmjukhet. Det skulle behövas fler personer som du 🙏
    Och ärligt talat, om det fortfarande finns folk som tvivlar på dig, inte en CHANS att din senaste kollektion för Gina skulle sälja slut så fort (och krascha sidan) på grund av Victor!?! det är DU som skapat alla dina framgångar! Kommande kollektion verkar ju bli succé den också 😍

Skriv en komentar