I betalt samarbete med Gina Tricot.

Här kommer äntligen mina plagg i min nya kollektion tillsammans med Gina Tricot. Som jag nämnde tidigare ville jag göra den här kollektionen mer bred. Jag själv älskar basplagg. Enkla och funktionella plagg med en liten tvist.

Bodyn. Jag själv använder bodys väldigt ofta, jag tycker att det är perfekt under såväl kostym, tracksuit och jeans. Däremot har jag haft svårt att hitta bra bodys som man kan ha bh under och därför gjorde jag såklart en egen! Det är dessutom string så att inga kanter syns och den kommer i den perfekta beiga färgen, vitt och svart.

Den svarta byxan. Jag använder jämt faux leather byxor på hösten men jag har letat efter ett par klassiska som är raka i benen, höga i midjan och perfekt längd. Lagom tjocka och väldigt smickrande.

Den stickade klänningen. Inte för varm eller tung, faller väldigt smickrande och i en fin brun potatisfärg. Den här matchar jag med boots och en jacka över axeln nu i september. En perfekt klänning till vardags.

Den stickade tröjan. Självklart behövde jag göra en stickad tröja också. Och i den mest perfekta rosa färgen. Jag har letat länge efter en liknande så det här var ett självklart val för mig. Lika snygg över en klänning och boots som till jeans eller skinnbyxor.

Tracksuiten. Jag älskar ju tracksuits som ni vet och nu valde jag att göra den enligt mig, perfekta tracksuiten. Jag gillar material som man känner att man kan tvätta om och om igen utan att den blir nopprig. Resor i midjan, perfekt längd på benen och vanliga simpla muddar. Jag använder den både i S och M beroende på hur jag vill att den ska sitta. Jag känner mig så cool i den här och har redan fått så många komplimanger om den. Ps, den är mer hallonrosa än röd i verkligheten.

Jag valde också att göra den i benvit och potatisbrun. Så fint nu till hösten.

Kostymen. Jag har alltid flera kostymer i min garderob men jag har saknat den perfekta svarta. Den med hög midja i byxan, inte för långa ben och i ett tjockt lyxigt material. Kavajen ville jag göra basic men med ändå lite figur så det är ett snitt vid höften för lite mer midja. Den här är så magiskt fin och den kommer jag att bära på varenda middag hela hösten. Och i vår kommer blazern åka på till ett par ljusa jeans och klackar.

Jeansen. Detta är Ginas populära jeans men jag valde min egna tvätt. Den mest perfekta tvätten tycker jag.

Den vita skjortan. Jag har flera vita skjortor men har alltid, som med mycket annat, letat efter den enligt mig perfekta vita skjortan. Här var det väldigt viktigt med materialet för mig och detaljer som knappar, storlek på fickorna och vecken vid ärmarna. Den här när jag till allting, mest hela tiden.

Byxdressen. Även detta var ett självklart val för mig. Jag älskar jumpsuits och ville göra en som jag kan ha både till fest med klackar och vardags med sneakers. Materialet är helt magiskt på denna och färgen är så fin! Det jag gillar bäst är att den är väldigt smickrande för kroppen, jag känner mig så snygg i denna.

Mys-setet. Jag har många matchande sets och jag har alltid fått så mycket frågor av er om jag har tips om fina kläder att mysa runt i hemma eller att resa i. Det här setet har jag haft flera år i i huvudet så nu när jag fick reda på att kollektionen skulle släppas i september så kändes det självklart att rita ner det. Det perfekta stickade setet har ni här.

Den stora jackan. En jacka med rak form och något boxig har jag alltid velat ha på hösten. Just för att kunna få plats med stora stickade plagg. Först tänkte jag göra denna i en beige färg men när vi hade hittat den fina hallonrosa färgen till tracksuiten så kunde jag inte låta bli. Självklart skulle min jacka vara i samma färg. Fin färgklick till alltid det svarta, bruna och beiga nu till hösten.

Basic topp. Jag kände att jag behövde ett till komplement till min kollektion så jag valde att göra en väldigt simpel topp i en offwhite-färg. Dragkedjan gör att den sticker ut lite samtidigt som den är väldigt klassisk.

Västen. Varje höst och vinter springer jag runt i västar. Nu gjorde jag en med markerad vidja och breda axlar. Just för att få till den lite mer stiliga känslan istället för den sportiga som många är. AVGUDAR denna och bär den både när jag tränar, till min tracksuit och till jeans.

Det är min kollektion!!! Vad tycker NI? Jag själv är så otroligt nöjd och stolt över det här. Jag använder själv plaggen konstant och är så glad att jag fick till allting precis som jag ville. Finns inte en grej jag skulle ändra.

130 kommentarer

 1. NEJ MEN ALLTSÅ MAJA!! 🔥🔥🔥
  Detta är drömmen!! Ååååh vill ha precis varenda plagg!! LÄNGTAR SÅÅ!! Du är BÄST! Sluta aldrig med det du gör!! PUSS ❤️❤️❤️❤️

 2. Perfekte basisplagg men som ser helt fantastiske ut!!! Wowww kunne hatt hvert eneste plagg 😍😍 bra jobba Maja!!!

 3. Majaaaa neeeej jag har precis börjat plugga!!!!! Vill ha allt 🙁 alltså verkligen så snyggt. Bodyn som man kan ha BH under är det bästa jag sett!!!! Ååååh är redan skitstressad för släppet.
  Bästa du, bra jobbat!

 4. Det är den finaste kollektionen jag sett!!! Absolut mest genomtänkta och rimliga, verkligen kläder man kan bära jämt och till allt. Du är en stjärna!!

 5. Vilken superkollektion Maja! Allt är helt i min smak. Blir definitivt köpa på kostymen, västen och den rosa tröjan. Grattis till en helt fantastisk höstkollektion❤️

 6. Såååå fina kläder!!! Stort grattis till kollektionen, så mycket fint!!! Själv kommer jag satsa på den hallonröda tracksuiten och den rosa stickade tröjan 😍

  • Nej men SNÄLLA, helt sjuukt fina plagg!! Vill ha ALLT! Du är GRYM!

 7. Assååååå!!! Det gäller att hänga på låset för allt är sååå fint och har en känsla av att det kommer gå fort även denna gång 🎉😘

 8. Woowwww allt ser magiskt ut!! Hejdå pengarna på kontot haha <3 <3. Grym är du och plaggen återspeglar dig på ett så himla fint sätt tycker jag. Fantastiskt. <3 <3 <3 KRAM

 9. MEN HUR FINT??! 😍😍😍 Mys-setet är ju drömmen!!! 🤩🤩🤩

 10. Dags för gina att steppa upp sidan redan nu så den INTE KRASCHAR- den paniken får inte ske 😂
  Detta är såååå så så BRA!! ♥️♥️♥️

 11. Ren och skär magi. Vill köpa absolut varenda plagg. Snälla sluta aldrig att designa kläder, du gör det så himla himla bra❤️

 12. Hej! Jag hade velat veta om du vet något angående Gina tricots fabriker? Om du vet var kläderna är gjorde? Vilka material de använder sig av? Och huruvida deras produktion gynnar modeindustrin konsumtionsmössigt/miljömässigt m.m?

  Hälsningar Nora

 13. Alltså wow Maja! Vill ha allt!!! Framförallt kostymen som kommer vara perfekt när jag tar sjuksköterskeexamen i januari 😭❤️

 14. Men asså gud, vill ha allt!! Älskar att du gjort så tidlösa plagg som man kan ha i flera år Utan att de blir omoderna 😍😍😍

 15. Men lägg av Maja! Hur grym är du!! Jag har för mig jag har hört i ditt avsnitt i framgångspodden att du håller på å tar fram ditt egna klädmärke. Med detta i bagaget kommer ju inte det bli annat än succé! Fan vad du är så jävla grym och ball! Heja kvinnor!

 16. Nej men förlåt, snälla du, GE MIG ALLT!!!!!
  herregud vad bra

 17. Så himla fina och inser ju om man inte är ensam om att älska ett flertal av dessa plagg. Nu gäller det att man ska kunna lägga vantarna på någon av dom. 😍

 18. Linnea Rosenholm Svara

  Sååå snyggt!! Verkligen perfekta plaggen😍😍 Jag är dock så ledsen över att jag inte kommer kunna köpa allt då jag är gravid 🤰🏽 men några plagg kan man ju iaf köpa i sin vanliga storlek ser jag 😍😍

 19. Men ALLTSÅÅÅ, jag vill ha ALLT!! En helt perfekt kollektion! Älskar det 😍😍🥰

 20. Wow du är såå duktig!! Älskar den stickade klänningen och kostymen 😍

 21. Vill ha allt!!! Så himla perfekt kollektion, du är grym!

 22. Men WOW Maja!! Vill köpa ALLT!!❤️ Du är så fantastisk!! Stort grattis till en helt magisk kollektion!!

 23. WOW!!! Så himla fin kollektion och verkligen plaggen man har saknat!!!
  Vill ha ALLT! ✨

 24. ÄLSKAR!! Mitt största problem just nu är hur jag ska hinna få tag på allt innan det tar slut😭😭😭😭

 25. Brukar aldrig lämna en kommentar någonstans men nu måste jag det för JAG SMÄLLER AV!!!!!!! Aldrig känt att jag velat ha exakt ALLA plagg i en kollektion tidigare. SÅ SÅ SNYGGT!!!!!!!

 26. MEN WOW, du har verkligen lyckats så bra med den här kollektionen! Vill ha allt!😍😍

 27. MEN ASSÅ ÅHHHH, vill ha allt 😭😍 Kommer definitivt köpa västen, fy fan va snygg!!! Fantastisk kollektion! Du är så duktig Maja! ❤️

 28. Asså Maja wow grattis till ännu en fantastisk kollektion!!! Kommer köpa massor!

 29. Wow!! Så snyggt och inspirerande! Du kommer förgylla höstgarderoben! ❣️

 30. Ååå Maja!! Alla plaggen är fantastiska! En helt komplett garderob får jag förhoppningsvis nu! Jag behöver allt!!
  Massa lycka och kärlek till dig! Vilken kvinna du är!! <3

 31. NEMEN SLUTA !!!! WOW WOW WOW WOW !!!! Vill ha allt. du är så grym <3

 32. Nämen, så snygga plagg! WOW! Kommer definitivt köpa en del av kläderna.

 33. OMG Maja den här kollektionen är PERFEKTION!!!! Åh vad jag längtar tills den släpps. Magiskt!!!

 34. JAG VILL HA PRECIS ALLT !!!! Herregud du är ett geni ❤️❤️❤️❤️❤️

 35. Den bästa kollektionen jag sett!!!! Vill ha allt!!!😍😍😍

 36. Hej Maja, vilken fin kollektion! Grymt jobbat! Jag bor i Köpenhamn, vet du om din kollektion kommer att släppas även där online/butik?

 37. Alltså…. WOW. det är här den bästa kollektionen jag sett. Vill köpa ALLT. Vilken stjärna du är, du måste börja göra det här på heltid Maja.

 38. Valentina Svara

  MEN JAG VILL HA ALLT!! 😭 får ta ut fler mammamagar denna månad helt klart

 39. Wow! Jag vill ha typ allt! Så enkla men ändå så snygga plagg! Grymt jobbat!

 40. Alltså jag vill ha allt… Men klänningen den Bruna den vill jag ha och mysdressen..i hallonrosa…. Omg så fint allt va

 41. Okej då kommer jag bli pank i höst 😓 varenda plagg är ju ett måste 😳😳 är som jag sagt alla mina önskemål rakt till dig 🙏🏼

 42. Wow Maja!!! Så så fina kläder!! Vad duktig du är! Älskar att du tänkt på att göra bodyn med string för jag hatar själv när kanten på bodyn syns på rumpan genom byxorna!! Grymt jobb Maja!!

 43. Jag säger bara; STARTA DITT EGNA VARUMÄRKE MED KLÄDER!!!! Du har verkligen talang som du måste ta vara på, vill ha ALLA plagg!!

 44. Heeej, jättesnygga plagg verkligen!! Hoppas jeansen passar mig bara för är ute efter exakt sådana jeans !!! Ginas storlekar kan vara ganska dåliga ibland SPECIELLT på jeans, så hur kommer storlekarna se ut? Jag är en 44a i underdelar överallt men Ginas 44 är som en 40 kan jag tycka.

 45. Ohh! Är det västen du hade på dig på instagram häromdagen som alla frågade om? Så SNYGG!

 46. PERFEKT kostym! Hoppas så att jag hinner haffa den när kollektionen släpps

 47. Maja! Det här är den bästa kollektionen jag någonsin sett. Starta eget – nu! Det här är otroligt! Talang x 100000.
  Älskar allt.

 48. Åh nej trodde att jackan var sådär härligt röd.. Hade köpt den på dirren då! Jättefina kläder Maja, grymt bra jobbat!

 49. Wow! Din första kollektion var härlig, men personligen tyckte jag att den kändes lite svårburen. Här skulle jag gärna bära varenda plagg! ❤️

 50. Alltså kan inte vara still för jag blir så shoppingsugen haha åh så fina grejer!!!!! Du är bäst Maja, jag och många andra är så tacksamma att du gör detta och räddar ens höstgarderob!! Och får man känna att man är stolt fast man inte känner varandra??? Känner mig gråtig för det är så coolt och man unnar dig verkligen detta till hundra procent!!! <33 massa kramar

 51. Johanna olsson Svara

  Alltså wow!!!! Så fina kläder, alltihopa. Bodyn, tracksuiten och kostymen var ju bara döläckert. Hoppas verkligen att man får tag i något 😍😍

 52. Ååå så fina plagg😭 Du är en så stor inspiration Maja, tack för att du är du❤

 53. VILL VERKLIGEN HA ALLT! Grymt jobbat!!
  I vilken prisklass kommer allt ligga på?😍❤️

 54. Nääär släppt dessa? Går det att handla i butik och online? Så många frågor, jag är besatt!!! Allt är så fint😍 Älskar att du gjort en kostym, jag har inte lust att lägga 3-4000kr på en kavaj som det typ vanligtvis kostar..

 55. Wow!! Älskar verkligen alla plagg, så extremt duktig du är😍

 56. Maja du är ett GENi!
  Vill ha vartenda plagg i min garderob nu!!! <3 <3<3

 57. Fantastiska kläder!! Som du beskriver på många av dem ”har länge letat den perfekta” för oftast är det något som inte riktigt stämmer men en köper det ändå. Hoppas jag hinner beställa NÅGOT av det (kan lätt tänka mig alla plagg) innan det säljer slut. Superkvinna, grattis 😍👌🏼

 58. MAJA!!!!😍😍 Det här har du gjort riktigt riktigt bra! Perfekta höstplaggen! Kommer på riktigt att köpa allt!! Du är grym!

 59. Så fin kollektion!!grym jobb <3 Skulle du kunna gå ut med priserna redan nu? Hade varit underbart så jag vet vad jag bör prioritera… vill köpa allt men är tyvärr student.. 🙁

 60. WOW WOW WOW!!!! Så enormt fina plagg, du är ju helt otrolig- allt du tar i blir guld!!

 61. OMG det här är FÖR bra!!! Fan alltså, du har tänkt till det ser man! GRYMT JÄVLA BRA JOBBAT! Ser så mycket fram emot att få testa plaggen och att man kanske kan få med sig något hem..?!!!! Kommer definitivt hugga efter kostymen, jeansen, den rosaröda track suiten och västen. *applåder*

 62. Alltså du är BÄST!!!

  Jag tittade och kände ”åhnej, vad dyrt det här kommer bli”

  Vill ha ALLT!!!!!

 63. Allt är ju helt underbart!! Redan skrivit en lista på allt jag ska försöka få köpt! Perfekta höstkläder

 64. MEN ASSÅ WOW WOW WOW!!! Detta kan vara det finaste och mysigaste höstkläderna jag sett! Kommer köpa ALLT (a) Du ska vara RIKTIGT stolt Maja, keep up the good work <3333

 65. Wow! 🤩 Grattis Maja! Detta har du gjort så bra 🥳

 66. Hej Maja! Vilken fin kollektion, super fina plagg!! Jag vill ha nästan allt! Tänker köpa kostymen, vita skjortan och svarta skinnbyxorna, beiga bodyn och kanske ngt mer! Mkt bra jobbat, du är grym!

 67. Superfint! Kommer kollektionen också att släppas i Finland?

 68. Wow wow wow!!! Vill ha allt i min höstgarderob!! 🔥🔥

 69. Nej men snälla Maja 😭😭😭😭😭 jag vill ju ha ALLT. Allt allt allt. Älskar, precis som dig, basplagg och såna här plagg som man kan matcha och ha till ALLT. Nä men alltså ÄÄÄÄLSKAR. Kommer ju sitta bänkad den 23:e. MÅSTE HANDLA!!!!!!😭😭😭😭😭♥️

 70. Du är otrolig! <3 aldrig har jag sett en sådan fin kollektion!

 71. Vill ha ALLT. Fan också. Kunde inte iaf hälften varit fult?

 72. WOW MAJA!!! Det här är de finaste, härligaste och mysigaste kläderna jag någon sin sett!! Så taggad på att den ska släppas och jag ska få spendera lite pengar!!!! 😍😍🥺🤩

 73. WOW WOW WOW!!!! Maja guuuuud vilken fin kollektion, vill ha allt allt allt!!! <33333

 74. Fantastiska plagg. Tidlösa. Går att matcha med olika plagg och över säsong. Så hållbart och bra tänkt. Svinsnyggt. Du är ❤🙏

 75. Wow! Helt galet bra jobbat, var stolt. Du inspirerar! ❤️

 76. Frida Harding Svara

  Men herreguuuuuud så fint! Jag var inte så överdrivet förtjust i den förra kollektionen (alltså, jag tyckte absolut att den var fin men inte för mig) men detta är precis min grej, basic men med en twist! Ser helt fantastisk ut! Tyvärr bor jag normalt i UK så får väl se om jag hinner köpa något i Sverige vid släppet…

 77. Älskar bodyn, tracksuiten, kostymen och skjortan + den rosa polon!! 😍😍 när får man veta priser på plaggen? 🙈

 78. Wow vilken underbart fin kollektion! 😍 Längtar tills den släpps! Bra jobbat 🙌🏻❤️

 79. Alltså herregud vilken kollektion, jag älskar den 😍 Du är så duktig! 🌟

 80. Men jag dööör så mycket snyggt!! Sjukt bra jobbat ❤️

 81. Alltså Maja! WOW! Allt är verkligen så fint! Din förra kollektion var magisk men det här… du överträffar verkligen! Vill ha ALLT 😍😁

 82. Jag behöver ALLA plagg ur den här kollektionen, allting är perfektion!!! 💕

 83. Den mest perfekta kollektionen jag sett😍Vill ha vartenda plagg😍😍

 84. Du är ju verkligen i ditt esse!!!! Så otroligt bra på det du gör, så driven och SÅ grym!!❤

 85. Maja! W O W!!
  Aldrig blivit så jäkla golvad av en människa som du hovar mig, oss, allihop. Och detta. Nej men sluta. Vill ha ALLT. och det ska jag säga, har aldrig hänt när jag sett en kollektion förut. Men vem skulle väl inte lyckas med det om inte DU!

  tack för allt du är. du är fantastisk!

 86. Gud var duktig du är, verkligen de PERFEKTA plaggen för garderoben, wow!

 87. Men alltså WOW!
  Kommer storlekarna vara normala eller är typ den stickade lite större i storleken osv?
  Lika bra att preppa nu med tanke på att man vill ha ALLT! hoppas det inte ttar slut direkt 😉

 88. Måste ha tracksuiten i benvit, vill egentligen ha allt dock! Så jävla vacker kollektion du skapat!!!

 89. Så snygga plagg. Kommer hänga på låset för att försöka få tag på några 🙌🏼

  Vad är det för material i plaggen? Något ekologiskt? 😀

 90. MAJA 😍😍 dör för dina kollektioner, lyckades kamma hem två av dina klänningar från förra kollektionen innan allt tog slut hoppas på att man lyckas ro hem något denna gången också. Du är bästa Maja sån förebild ❤️

 91. Vad anser du om att Mjukisset är likt pangaias re-cycled mjukisset?

 92. Älskar västen och den stickade klänningen! Vad kommer priserna att ligga på? <3

 93. WOW WOW MAJA! Sjukt snyggt! Så klassiskt, tidlöst men ändå med en snygg tvist! Vill ha vart enda plagg? Detta ska du vara sjukt stolt över!

Skriv en komentar