I betalt samarbete med Gina Tricot.

Det är med ett så stolt hjärta jag kan berätta att jag har designat min andra kollektion tillsammans med Gina Tricot. Jag fick förfrågan ganska snabbt efter min första kollektion och självklart tackade jag ja. Även om det kändes mer läskigt än den första. Kanske för att första gick så mycket bättre än vad jag någonsin hade trott. Och att göra det igen kändes helt overkligt.

MEN nu är den SNART här. Min fina andra kollektion som jag är så otroligt stolt över. Jag har jobbat mycket med det här, tänkt på varenda detalj och det har varit så roligt att få göra en höstkollektion. Jag älskar hösten och allt som kommer till. Som ni vet.

Jag ville gör mer basplagg den här gången, någonting som passar alla och alla stilar. För mig är det viktigt med smickrande och användbara kläder så det har jag lagt fokus på, så som att man kan ha bh under allting exempelvis. Det blir mycket stickat, basfärger och plagg man kan ha i flera år. Men även lite färg såklart.

Det var mycket svårare att göra den här kollektionen, just med byxor, jackor osv är ju passformen så otroligt viktig, även med färger och material är jag en perfektionist. Jag är så otroligt tacksam över den här chansen. Att få sitta med deras designer och tillsammans rita upp just de plaggen jag verkligen vill ha. Att få göra allting från steg ett har varit så lärorikt för mig och det har varit så kul att få följa hela processen i detalj. Från en idé till ett verkligt plagg. Varenda knapp, dragkedja, ficka, material, längd och söm har JAG valt och resultatet blev så fint.

Jag är så GLAD över det här så det inte är klokt. Den 23e september släpps min kollektion och jag kommer att hålla er uppdaterade och visa mer.

13 kommentarer

 1. Ååå grattis till din andra kollektion 😭❤ jag vet redan nu att jag kommer att vilja fylla min garderob med allt❤

 2. GRATTIS Maja!
  Vad roligt för dig och för oss!! Älskade alla dina plagg i föregående kollektion och ser så himla mycket framemot denna och hösten!
  Kram

 3. YEEEEESSSSS!!!! Grattis till dig och grattis till Gina som än en gång kommer KROSSA försäljningen🥂❤️

 4. ÅH vad roligt!!! Den skjortjackan till vänster om dig i bild ser ju HELT magisk ut, kommer lägga in 23 september i kalendern 🙂

 5. PIRRET!!! 😍😍😍 LÄNGTAR SÅ!! Bästa Maja!! Detta är såååå underbart ❤️❤️❤️

 6. Stooort GRATTIS!!! Du är grym och så inspirerande! Ser fram emot att se den <3

 7. Alltså så mycket power på den bilden på dig? Helt sjukt fin! Och är så peppad på din kollektion!

 8. STORT GRATTIS! Och grattis till alla oss andra som får ta del av allt du gör! Jag är ingen klänningtjej så detta droppet blir nog mer i min stil än det förra! IIIEEEh tagget just nu!!!

Skriv en komentar