Åh. Pirret. Över att få vara hemma. Vi kom hem redan vid tio imorse, la oss alla i soffan och bara mös, beställde hem hämtmat till lunch och efter det fick en lätt migrän. Jag antar att alla spänningar i min kropp spände och att all stress liksom pös ut såfort jag landat hemma. Kombon med vår oas här i England och att få vara med Victor igen gör alltid att jag känner mig så lugn. Och jag tror att senaste veckornas stress äntligen släppte och gick rakt upp till huvudet. Jag sov två timmar och känner mig som en människa igen.

Dagens kanske bästa tid är här och jag står vid köksön och lagar mat i pyjamas. Har nämnt kanske tre gånger över hur glad jag är över att vara hemma till Victor. TL äter vid sex, han får ris och kyckling i sås och när han sover ska vi äta TACOS SÅKLART, och titta på nya Mulan filmen som äntligen har kommit till Disney. Älskar Milan!

Och höstens första tea dricks nu. Ser inte alls lika mysig ut som den upplevs.

9 kommentarer

 1. Skynda dig ändra ”älskar Milan” innan sportbladet gör stora rubriker 😄

 2. Så mysigt för er, njuuut du fina! ♥️
  Vill du länka din snygga pyjamas?? SÅ SNYGG ♥️

 3. Hej Maja. Jag såg på din story att du inte gillade Mulan och att du blev besviken på den. Jag vill bara uppmärksamma (även om jag vet att du oftast inte är politisk osv) att det är en stor kontrovers kring filmen just nu då den har spelats in bredvid ett detention camp där Kinas regim håller Uighur muslimer fängslade under fruktansvärda former. Vidare har huvudrollsinnehavaren försvarat Kinas brutalitet mot folket i HongKong. Som sagt, jag menade inte att lägga massor av politik och åsikter här kring detta. Jag själv blev nyligen uppmärksammad på detta och tänkte att du kanske skulle vara intresserad av att veta det. Älskar precis allt du gör (övervägde till och med att ta en paus från Instagram men insåg att jag skulle sakna dina stories för mycket). Kärlek!!! <3 ( Länkar om du vill läsa mer): https://www.cnbc.com/2020/09/08/disney-thanked-groups-linked-to-china-detention-camps-in-mulan-credits.html

  • Men oj det här har jag helt missat!!! Tar bort mina storys direkt och ska absolut läsa om det här. Tack för tips! ❤️

   • Finaste älskade Maja, som har en sån fin syn på alla männinskotr. Oavsett färg, kön, religion så har du sån respekt till
    Alla
    Människor ♥️

 4. Nu när media skriver om huset ni köpt kan du väl berätta mer om det.
  Ska ni renovera hela huset både inne och utvändigt?
  Det är ju ett jättefint hus på ett kanon område.

Skriv en komentar