I början av veckan väntade ju plåtning i Stockholm. Första dagen var vi ute hela dagen på olika locations. TL var hemma i Västerås så att jag kunde fokusera på mitt. Dagarna blir väldigt långa så jag hade ändå inte hunnit träffa honom och jag tycker om att gå all in i mitt jobb då och då. Och att få komma hem till en tyst lägenhet utan minsta ansvar är också en härlig känsla.

Längtar efter att få visa er!

Andra dagen plåtade vi inne hela dagen. Det var så otroligt kul och första gången jag fotade kläder med en helt vit bakgrund. Betydligt mycket svårare men väldigt roligt.

Hela dagen spenderade vi där innan vi var klara vid halv sju.

Direkt efter begav vi oss till Kommendören för en middag med hela teamet. Det är alltid så roligt tycker jag, att få sitta ner efter några dagars jobb, skåla och lära känna varandra. Det slutade med att vi alla stod och sjöng Stad i Ljus på någon pub i Stockholm. Älskar såna kvällar.

Sen var det dags att åka tillbaka till Västerås och lilleman. Här tog jag en bild och beklagade mig för Victor och skrev att nu, längtar jag till England, vår vardag och inte massa fläng. Dessutom är jag en person som alltid har otroligt mycket packning, vart jag än ska. Så jag blir liksom trött på mig själv. Totalt vägde nog allt det här 70 kilo som jag skulle konka med mig hem. Väl hemma gosade jag med TL heeela dagen, vi åt Max Hamburgare och lekte i lekparken. Blir alltid en sån bra mamma efter något sånt här.

I fredags var det dags för begravning. Hela förmiddagen grät jag över att Victor inte fick komma. I stunder som dessa vill man ju ha sin närmsta bredvid sig. Någon som kan hålla ens hand.

Pågrund av Corona var det bara de absolut närmsta efter den väldigt fina ceremonin. Vi åt lasagne och drack GTs, för det var hans favorit. En väldigt fin men tung dag.

Tur att vi har varandra, i all den här skiten.

I lördags åkte jag med familjen till vårt nya hus. För att börja förbereda och fixa innan hösten verkligen är här.

Jag hade köpt med Festis till en hel armé.

Här är en del av trädgården som vi började röja i innan alla löv har åkt av. Planen är att bygga pool, ha en stor yta till boll-lek och kubb samtidigt som vi vill ha kvar mycket grönska.

Och Igårkväll åkte vi alla hem till mamma för att äta pizza och titta på landskampen. Alltid lika roligt att se Sverigematcherna tycker jag. Och är alltid extra stolt över Victor då.

Och nu sitter jag på tåget påväg till Borås. Jag sover på hotell ikväll och imorgon vid 08 börjar dagens jobbrace. Möten och annat kul. Och sista jobbresan innan England.

3 kommentarer

  1. Hej, med risk för att detta kommer kännas som ett drygt inlägg tänkte jag ge ett perspektiv på detta med att bygga pool. Sverige är ett land med många sjöar och badanläggningar, vill man bada finns goda möjligheter till detta. Har även sett att ni har tillgång till privat pool när ni hänger i Västerås-området. Är det rimligt att var och varannan person ska anlägga egen pool i trädgården och fylla upp den med hundratals liter dricksvatten? Idag finns inget större bekymmer med dricksvatten, men vi har inte obegränsat. Vi har en sommarsäsong på några månader där pool kan användas frekvent, större delen av året kommer den inte användas. Jag förstår att det är himla trevligt med möjlighet till poolhäng i trädgården, men hur står det i proportion till den miljöpåverkan det medför?

    Vill väcka en tanke, gillar dig skarpt och är väldigt imponerad av din framgång. Du är en förebild 👏🏼

Skriv en komentar