Man märker att hösten är runt hörnet eller hur? Jag har bara packat ner sommarklänningar jag och helt plötsligt fick jag använda min nya jeans istället. Mysigt tycker jag. Jag älskar ju hösten och dess rutiner.

Idag gjorde vi lite ärenden på stan innan vi åkte ut till Tortuna för att säga hej till Victors moster. Jag älskar att vara ute på landet och finner en sån ro där. Lovade mig själv att vara ute mer i naturen och nästa vecka ska jag plocka svamp har jag bestämt mig för.

Vi tog oss ut för att hitta blåbär! Och titta på kossorna.

En skogsmulle <3.

Och en till <3

Teddan var helt lyrisk över att få både PLOCKA och ÄTA bären. I nya huset ska vi absolut ha flera bärbuskar. Mer om huset imorgon förresten!

En glad tjej. Känner mig väldigt lugn i själen just nu. Är så otroligt tacksam över den här tiden tillsammans. Nästa vecka börjar officiellt hösten, första landslagssamlingen för Victor och jag har en stor plåtning.

Sen bjöds det på fika i trädgården.

Det är inte mycket som slår en vanlig ostmacka.

Nu är vi i bilen påväg hem, stuvade makaroner och falukorv står på menyn. Och en serie i sängen.

3 kommentarer

  1. BrunettBritney Svara

    Med risk att verka dryg. Men diggar dig som faen och ja älskar din stil gällande kläder, balans mellan familj och arbete och vänner. Känns så trist att vara så gammal för hade jag varit i din ålder så hade vi säkert varit vänner. Hurra för blåbär, skogen och familjemys. Mixen och balans är det bästa!
    Fortsätt göra det du gör! Jag diggar det! Det ger mig pepp och energi, 2-barns mamma mitt i livet!

Skriv en komentar