I fredags vankades det kräftskiva hemma hos mamma med resten av närmsta familjen. Vi alla har alltid umgåtts mycket men nu efter bortgången har vi setts mest hela tiden. Älskar det.

Mamma hade såklart fixat sånghäfte!

Och sen så blev det massor av kräftor. Från Vättern! Och paj såklart.

I lördags var det dags för Teddans första Happy Meal!!! Och för mig blir det alltid Nuggets och cheeseburgare, med sötsursås.

Sen lämna vi av bebisen hos sin farmor, svirade om och styrde upp en riktig fest! Vi brukar göra det en gång per sommar med vänner, den här gången blev det väldigt spontant men väldigt bra ändå.

MUMS!

Såhär såg jag ut! I min favoritklänning från Ganni.

I söndags var vi hemma hos svärmor hela dagen. Alla sov kvar och vi var bakis, åt godis, tacos, mös och spelade boll på gatan. Men det var skönt med en ny dag idag, en dusch och att ta sig ut redan vid 09.

För att gunga såklart! Åh, vad jag älskar att vara hans mamma.

Sen fixa vi till oss för att ta oss ut på stan! Vid elva skulle vi nämligen göra någonting väldigt spännande…. Men när vi var påväg ner till stan hände någonting jätteobehagligt. Jag vill inte skriva för mycket med tanke på att jag inte vet hur saker och ting fungerar med vittnesmål osv. Men en fin dam blev av med sin handväska och vi hjälpte till. Herregud vilken märklig, stressig och jobbig situation. Damen fick tillbaka sin väska och vi fick lämna våra uppgifter. Tjejen som var med i situationen var även hon magisk och så snabb i sitt handlande. Ung och så himla modig. Henne borde man också skriva om.

Snabbt därefter tog vi oss till vårt möte och skriv på kontraktet!! För vårt nya HUS!!!!! Mer om det imorgon. Men pirret!!!!!! Är så glad så det inte är klokt.

15 kommentarer

 1. Hej Maja! Grattis till huset!! Galet vad kul för er! Jag vill tipsa dig om en trailer jag såg på en film jag tror du skulle gilla. Jag la till länken ovan men det går att söka på Words on bathroom walls på youtube. Kanske inte speglar schizofreni på rätt sätt, men den verkar så himla fin! Kram

 2. Men wow vilken insats av er och den tjejen. Helt otroligt med tanke på vilka människor det finns. Stort grattis till husköpet!!! Ser verkligen fram emot att följa den resan, SÅ kul ju!!❤️

 3. Eva Soll'en Mattsson Svara

  Hej
  Tänk om jag vetat detta, hade alltså nyss hänt när jag fick en pratstund och framförallt Jakob fick en fin hälsning från Victor⚽❤️ vad fina ni är!
  Hälsningar Eva Sollen Mattsson

 4. Grattis till husköp ❤️ Vilket civilkurage av samtliga inblandade parter, stort!

 5. Hej Maja! Om den någon som har koll på Västerås är det du, min sambo och jag fick ställa in semesterplanerna i sista minuten i år pga Corona. Men vi ska ha en miniweekend i Västerås nu istället, jag vet du har lagt upp tips och miniguide tidigare, men det vore kul på tips i Västerås igen😍 bästa restaurangen, fik, promenad, något lite utanför stan som är värt att se osv. Allt gott och grattis till de efterlängtade huset🥂

 6. Hej och stort grattis till husköpet!
  Jag ska på ett höstbröllop och har så svårt att hitta fina klänningar som passar. Du som är så duktig på mode Kanske sitter inne på några bra tips! Prisklass kan variera, men vill gärna ha fin kvalitet.

  Ha en fin dag och ta hand om dig!

 7. Så bra gjort av alla inblandade. Berättade för mina barn att deras idol Victor hjälpte polisen och nu vill min son snart 4 år byta namn till Victor…😂 GRATTIS till hus i bästa Västerås! 💞

 8. Hej fina du! Grattis till huset, längtar att höra mer om det. Du kommer kanske aldrig läsa detta men i fall om att så vill jag bara skriva hur du verkligen är så äkta. När jag läser din blogg känner jag ett lugn och frid. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men när jag läser din blogg känner jag ofta igen mig och kan relatera till det du skriver men blir också lugn, inspirerad och hittar något form av centrum i mig när jag läser dina inlägg? Jag har svårt att beskriva det på något annat sätt men du är så genuin och man får se så fina delar av ditt liv. Som när du skriver ”Åh vad jag älskar att vara hans mamma” och man känner genom de orden hur mycket du menar det. Den där närheten och kärnan så som man vill åt och när himlen ramlar ner i livet så är det just den känslan av centrum man vill hitta tillbaka tills i sig själv. Uppskatta det fina i livet. Som när jag kryper ner bredvid min kille efter en dag, äter tacos på fredagen med hela helgen framför oss eller äter middag hos min mamma, se henne stå och hälla citron på laxen och sorlet kring att familjen är hemma. Sådana där stunder som får hjärtat att VÄRKA haha. <3 Det låter kanske så flummigt men du vet känslan av trygghet som gör att man hittar sig själv igen? Lite samma känsla får man här på den här bloggen, vilket är så otroligt stort kvitto på hur duktig kommunikatör du är som kan förmedla den känslan av närhet genom bilder och text. Så otroligt duktig på det du gör. Man bryr sig liksom genuint om dig och blir röd när du skriver om kärlek eller ångest och glad som nu när du köpt hus. Som en bästis på internet. Kram ha en fin dag och tack för världens bästa blogg.

 9. Pingback: Jessica, 22, var dold hjälte i Lindelöfdramat - S-PRESS

 10. Pingback: Jessica, 22, var dold hjälte i Lindelöfdramat – Sveriges Poddradio

Skriv en komentar