Vi tar ju dagarna som dom kommer just nu och det är så skönt fast jag har lite svårt att komma till ro men jag försöker verkligen. Vi har tio dagar till tillsammans innan hösten och dess rutiner sätts igång (längtar lite) så nu försöker jag att ta vara på varje minut.

Igår tog vi våra cyklar och tog oss till Vallby friluftsmuseum för att titta på djuren. Även om vi alltid är en liten familj så blir det extra påtagligt när vi är lediga såhär tillsammans. I vårt vardagsliv liksom för alla andra så rullar allting på och i England är vi inte jättebra på att göra saker. Har vi en ledig dag, vilket typ aldrig sker, så vill vi bara mysa hemma men nu hittar vi på saker varje dag och det är för härligt.

Det fanns inte jättemycket djur men en tupp såg vi och kaniner. Och åt en väldigt god lunch.

Efter det åkte vi hem till svärmor och hängde där en stund. Vid sex tog vi ett glas vin i gräset i solen.

Och åt tacos innan vi cyklade hem vid åtta.

Idag kom vi inte ut förrens vid ett. Teddan hade ont i magen hela natten så vi alla var helt slut men tillslut så. Det blev en lunch i stan här i Västerås.

Sen var det dags för Ted Louies första klippning!!!!!!! Vi var så stolta när han satt där och helt plötsligt hade vi en liten grabb istället för bebis. Det blir spännande och se hur hans hår kommer att bli, har vi lite tur får han Victors bruna och lockiga hår.

Vi köpte sen med fika och åkte hem till min mormor och Lasse. Och visade upp Teddans nya frisyr.

Och såhär såg jag ut idag!

Efter en annan fika hos några kompisar kom vi hem för en stund sen. Helt färdiga allihopa. Ted Louie får lyxmiddag och såfort han har somnat ska vi beställa hem pizza. Jag ska ha Calzone och den ska ätas i sängen med min man.

4 kommentarer

  1. Hade inte du slutat dricka alkohol? Har för mig att du skrev och berättade om det förut?

Skriv en komentar