En harmoni som jag inte har känt på ett tag har äntligen infunnit sig i kroppen och jag känner mig väldigt glad. Alltid när vi är samlade i Sverige och Västerås är allting så mysigt. Dagarna är lugna, harmoniska och lyckliga. Det är nog också för att det blir så sällan vi egentligen kan vara i Sverige tillsammans och även om vi älskar livet i England så kommer ju självklart alltid att Sverige vara hemma.

Idag hade vi inga planer och egentligen inte resten av tiden heller. Dagarna brukar vara späckade i våra liv med jobb, matcher och resor och att nu bara kunna vara, är någonting vi uppskattar och verkligen försöker göra. Bara vara. Och göra det som faller oss in. Så imorse tog Victor morgonen och jag sov till nio med deras röster som bakgrundsljud. Det var väldigt mysigt.

Vi fixade till oss och tog oss ut i solen. Det är ju GALET varmt just nu så att vara ute är ett måste. Vi bestämde oss för att köpa cyklar så det blev dagens plan. Men innan dess blev vi bjudna på lunch av Victors bror Sache. Korvstroganoff med ris. Kanske en av mina favoriträtter.

Och så lekte vi såklart lite i trädgården innan det blev dags för Teddans nap (vi har gått över till en per dag nu, eller ja vi försöker) och när han sov hos svärmor tog vi bilen och åkte iväg för att köpa cyklar. Jag har inte cyklat sen gymnasiet och om jag ska vara helt ärlig är jag ingen egentlig hejare på det. Jag har mest minnen av hur jag har slirat och slagit upp hela benen på grus eller en trottoarkant men nu tänkte jag bli proffs. Dock monterade vi barnstolen på Victors cykel så länge tills jag har fått in snitsen. Här ser ni mig iallafall på min fina rosa cykel! Det blev en från Skeppshult!

På eftermiddagen åkte vi iväg på en fika vid kyrkan. Det blev kärleksmums såklart. Liksom korvstroganoff en riktig favorit för oss båda. Teddan fick Pippiglass.

Resten av eftermiddagen spenderade vi med att cykla runt he he.

Och jag läste tidningar i skuggan.

Nu för en timme sen cyklade vi hem, TL ska nattas och jag och Victor har beställt hem middag. Han ska iväg vid nio och spela Padel och jag ska lägga mig i sängen och titta på en serie tills han kommer hem vid elva. Underbar dag med min lilla familj.

13 kommentarer

 1. Jag förutsätter att ni köpte cykelhjälmar till hela familjen också 👍🏻

  • Eva; Jag tror nog dom har köpt hjälm till TL. Och dom är Vuxna nog att bestämma om dom själva vill använda hjälm.

  • Varför förutsätter du det? Det är upp till dem som vuxna människor, självklarhet för teddan men dem får göra precis som de vill med det!

  • Och jag förutsätter att du la ner din pekpinne och inte tar upp den igen 😍🙏

  • Varför gör du det? Är det lag på det i Sverige (för vuxna)? Genuin fråga.

 2. Älskar att cykla. Vi cyklar överallt, nästan. Men jag hoppas ni har hjälm. Jag är tacksam att min vän lever idag, hade hon inte haft hjälm att hon inte överlevt eller haft en svår hjärnskada. Kan inte låta bli att kommentera detta då det är skillnad mellan liv och död. Finns jätte mycket snygga hjälmar idag, eller så köper ni varsin Hövding.

  • Håller med. Båda borde knäppa på sig en cykelhjälm. Jag och min man cyklar aldrig en meter utan cykelhjälm och reflexväst.

 3. Att ens lägga upp bilder som influencer utan cykelhjälm när man cyklar? Eller, förlåt. Att över huvudtaget lägga upp bilder när man cyklar och inte använder hjälm… så idiotiskt, så onödigt. Superbillig försäkring. Att ens tänka tanken att cykla utan hjälm.

 4. Din klänning ser helt fantastisk ut! Var har du hittat den? Fint att du hittat harmoni, glad för din skull 🙂

Skriv en komentar