Jag tog en spontan solsemester i en vecka. Efter två dagar av att inte ha loggat in på bloggen tänkte jag att äsch det gör ju inget om jag är bloggfri hela veckan. Det är aldrig jobbigt att blogga, jag älskar att prata med er. Däremot är det ju ett ”måste” varje dag och det är skönt för hjärnan att slippa det en stund.

Vi är hemma i England igen efter en helt MAGISK vecka i Cannes, Frankrike. Oj vad vi behövde det här. Semester, på riktigt. Sand och brända kinder. Ett glas vitt och god mat. Det var länge sen jag njöt av någonting såhär mycket som jag har gjort den här resan. Ofta stannade jag upp och bara andades in känslan. Av ledighet och kvalitetstid med min familj.

Imorgon får ni första inlägget från resan. Victor är iväg och tränar nu och jag ska börja slänga in alla blöta baddräkter och shorts i tvätten innan det hinner förmultna.

Borta bra men hemma är alltid bäst. Ikväll blir det tacos och innan det en vanlig lugn söndag, packa upp, mysa hemma framför en film och bara vara.

2 kommentarer

  1. Hej Maja!
    Hur kommer det sig att ni valde att resa under en pågående pandemi? Jag tänker att man bidrar till ökad smittspridning och vad händer om landets gränser plötsligt hade stängt? Det har hänt i många länder över en natt. Jag menar inget illa utan vill se det från en annan synpunkt och förstå varför så många väljer att resa nu.

Skriv en komentar