Vi har haft en riktig fixardag idag igen! Innan Victor åkte till anläggningen för behandling och rehab så satt vi ihop TLs nya basketkorg. Han vill jämt skjuta i Victors stora så nu fick han en egen. Jag vet inte om sånt här kan vara genetiskt men det spelar ingen roll vad för slags leksaker vi köper till lilleman, vi har alltifrån dockor, ett litet kök, cykel, klossar, bilar – ja allting men det enda han leker med är, bollar. Fotbollar, basketbollar, tennisbollar. Han har tillochmed hittat Victors amerikanska fotboll som han springer runt och kastar eller sparkar överallt. Kanske är det en fas, om inte så blir det enkelt de närmsta åren att köpa leksaker till jul och födelsedag, om vi säger så. Bäst boll vinner.

Jag har haft massa olika män i huset hela dagen som har hjälpt mig sätta upp alltifrån sänggavel till lampor. Det blir så fint! Som ett helt nytt rum. Förresten har jag köpt hem en egen borrmaskin nu som jag ska lära mig använda. Det kanske ni inte visste om mig men jag är riktigt händig. Ska något bli gjort här hemma med Wi-Fi, en byrå eller annat så är det jag som löser det. Det hade varit så roligt att faktiskt lära sig borra upp tavlor och möbler, så svårt är det ju inte det vet jag ju.

Vid tre när båda killarna i huset sov middag tog jag mig en välförtjänt paus och drack en kopp kaffe i min ensamhet.

Nu åkte Victor precis till frisören. Han har beklagat sig i veckor över sitt hår för att ”iiingenting är öppet”. Idag kom han hem med en rakapparat och sa att nu ryker håret. En minut senare ringde jag till salongen där han klipper sig och en kvart senare hade han klipptid. Ibland krävs det bara en kvinna som tar tag i saker helt ärligt. Victor hade ju rakat hår när vi träffades och jag tycker verkligen att han är så snygg i det, däremot älskar jag även hans lockiga hår så han ska klura på karamellen till nästa klipptid.

Teddan tittar på Frost och jag ska skriva ihop dom sista sakerna till sovrummet.

5 kommentarer

  1. Haha jag har tänkt så länge varje gång jag ser gamla bilder på er att varför är V inte snaggad längre??? Tycker han passar så mkt bättre i det! Pusha för snagg!

  2. Hej Maja! Går förbi er lägenhet här i västerås varje dag och tänkte bara tala om att er taklampa lyser i vardagsrummet ifall ni inte vet om det 😂🙏 men det kanske är någon som bor där nu när ni är i Manchester 🤗 bästa bloggen!!!

Skriv en komentar