Mysig dag! Jag började med en löptur på sex kilometer, tog en kaffe och drack smoothie och en lång dusch. Sedan dess har jag fixat här hemma! Äntligen ska sovrummet fixas en gång för alla och jag är så glad för det.

Ni som har följt mig vet ju vilken cirkus det har varit med det här huset. Vi ville göra allting rätt från början (eller snarare efter att jag tappert försökte inreda hela det här moderna huset och ganska snabbt gav upp) så vi anlitade ju inredare. Det blev pannkaka av hela grejen, i deras värld var det normalt att köpa en fåtölj för flera hundra tusen och alla leveranstider var på minst sex månader. Så huset blev liksom, halvklart och lite konstigt. Men nu sakta men säkert har det fallit på plats. Och nu äntligen så ska vi få till sovrummet.

Sovrummet i våra andra boenden är verkligen min fristad, i både Västerås och Stockholm hänger jag hellre där än i vardagsrummet på kvällarna, även om klockan är sex så lägger jag mig i sängen. Här har det inte riktigt blivit så men nu, snart.

Ny matta, nya lakan, nya sängbord, nya lampor – ja rubbet kom i veckan.

Så jag har plockat bort diverse saker i sovrummet nu och imorgon ska de stora sakerna flyttas. Victor är inte hemma idag och nu har jag försökt flytta mattan i en halvtimme men det blir för tungt.

Fortsättning följer!

3 kommentarer

  1. Kanske är det gamla överkastet, MEN det var så snyggt, var kan man köpa det/märke? Och om ni inte ska ha kvar det, kan man få köpa? haha. sjukt konstig fråga, men det var så fint tyckte jag.

Skriv en komentar