Innan jag åkte tillbaka så spenderade jag min fredag här med min mamma och storebror. Jag ÄLSKAR antikt och ville köpa allting jag såg. Så fina serviser, köksgrupper och fåtöljer. Jag fick med mig två oljelampor och whiskeyglas till Victor hem.

Sen blev det lördag och det vankades bröllop för våra vänner Max och Freja. Jag ÄLSKAR bröllop och gråter varje gång. Det är så fint att få fira kärleken på det sättet tycker jag. Jag såg ut såhär!

Öl vid vigseln tycker jag aldrig är en dålig idé!

Allting var så fint och efter middagen blev det såklart massor av dans (och shottar). Jag skickade bilder till Victor hela kvällen så han fick vara med på ett sätt. Märkligt liv ändå, när man inte kan gå på en av sin äldsta vänners bröllop. En fantastik dag oavsett!

Halva dagen efter hängde jag hos mamma där TL hade sovit över. Jag fick en fin bok av henne som jag läste medan regnet duggade på taket. Efter det åkte vi hem till oss och packade resten av kvällen. Kanske inte jättesmart att spara all packning plus handling till sista dagen innan hemfärd, speciellt inte dagen efter ett bröllop men men, hem kom vi!

Många dagar saknar bilder helt, jag har glidit runt i träningskläder och myst runt här hemma. Njutit av absolut inga måsten. MEN i fredags fyllde ju Victor år och han fick jordgubbstårta och sång på sängen. Jag älskar födelsedagar och tycker att dagen ska firas från tidig morgon till sen kväll.

Sen blev det födelsedagsbrunch!

Av mig fick Victor solglasögon, ett par skor och ett helt kit för att göra de bästa möjliga pizzorna hemma. Vi har en vän som är kock och senast han var över bjöd han oss på de godaste pizzorna jag har ätit. SÅ jag har gjort min research, köpt hem pizzasten, det bästa mjölet, jäst och såklart en kockhatt med Victors namn på. Så vid fyra började vi förbereda degen.

När degen jäste tog vi oss ut och spelade Crocket! Underskattat spel hälsar spelmästarinnan.

När kvällen kom fick Victor gå upp på övervåningen och vi städade undan och pyntade lite till. Man kan aldrig ha för mycket ballonger eller serpentiner när någon fyller år. Jag hittade mycket fint på Systarna Grön i Sverige som jag tog med mig.

Sen lagades det pizza, vi satt runt vår köksö och alla fick laga varsin pizza, en i taget. Det är så roligt att göra så och det blir liksom en grej av det. Så mysigt! Även om min pizza med getost och honung blev den sämsta. Den gick liksom sönder i ugnen.

Sen spelades det Mölkky på gräsmattan, och sen åt vi efterrätt med tända ljus. Mysig födelsedag, iallafall enligt mig he he. dock verkade Victor lika nöjd han.

I lördags åkte Victor iväg för match IGEN men det gick ingen nöd på oss. Svärmor lagade middag och sen spelade vi monopol hela kvällen.

I söndags kom Victor hem efter sin match vid elva och vi åt breakfast for dinner i sängen framför en dokumentär. Helt själva för första gången på tre veckor, väldigt väldigt mysigt. Och själen kändes lugn igen.

Nu står Victor i köket och lagar middag till oss alla och jag tänkte hinna med en dusch innan det blir klart. Härliga lugna dagar här hemma just nu.

5 kommentarer

  1. Hej Maja! Jag ska också på bröllop! Vad har man på sig?! Kan du snälla tipsa, älskar din stil och blogg, tack för fin inspiration!

  2. Systrarna Grene menar du väl? De heter Grene i efternamn så inget systrarna Grön här inte 😂

  3. Hej! Vilken fin polaroid av er två framför LOVE postern. Vart kommer den ifrån??

Skriv en komentar