Maja Nilsson Lindelöf

Jag har fortfarande semester därav min frånvaro här inne och på instagram. Förra året tog jag ju helt ledigt och det var så skönt och det lärde mig hur viktigt det är att logga ut, på riktigt. För sin egna skull. Så jag njuter av regnet, karantän och dagar hemma i huset med familjen. Det är viktigt att vara helt ledig, både från jobb men även sociala medier, var det ni med! ❤️

I måndags åt vi alla tacos som ni vet. Såklart!!! Vad annars!! Victors storebror lärde oss att det är meningen att steka fajitasbröden, visste ni om det? Det blir en STOR skillnad och det är så mycket godare. Knaprigare liksom.

Och på tal om man så åt vi hemlagade biffar med potatismos och brunsås igår. Alltså hallå!!!! Har saknat att ha så lite att göra att vi bara kan stå i köket ett par timmar och laga mat.

Jag har varit ute och sprungit. Träningen har ju varit obefintlig senaste tiden, jag får inte riktigt till det när jag är ensam med TL i Sverige men nu är vi ju tillbaka här så nu ska det tränas igen. Gymmet är fortfarande stängt men oj som jag längtar. Efter ett riktigt träningspass med min lite knäppa tränare.

Imorgon fyller livets man 26 år så idag har det bakats och fixats här hemma. Teddan hjälpte till såklart!

6 kommentarer

  1. Hej bästa Maja,
    Bara jag som inte kan se bilderna till detta inlägg? 🙂
    Kram

  2. Bara jag som inte kan se bilderna i inlägget? 🙁 Läser från safari, testade både på mobil och dator.
    Måste också säga TACK Maja för den finaste bloggen, enda jag fortfarande följer slaviskt haha <3

Skriv en komentar