Maja Nilsson Lindelöf

Äntligen är vi hemma igen! Vi landade redan vid halv elva imorse och har resten av dagen kramats med Victor som äntligen fick träffa sin son, ätit hämtmat och sovit på soffan. Vi gick upp redan vid 03 inatt så vi alla är lite sega idag om vi säger så. Första flyget gick 06.25 och då var man inte kaxig kan jag tala om. Däremot hade jag med mig Sache som hjälp, han ska vara här hela veckan och mysa med oss och det var väldigt tacksamt att ha med honom idag.

Men trots det måste jag ändå säga att jag har blivit en hejare på det här med att resa ensam med barn. Igår när jag kom hem till lägenheten, lite bakis efter lördagens bröllop och allting låg exakt överallt och det var dags att börja packa så tänkte jag att det här, det kommer aldrig gå. Men så klarar man det! Alla vi som är vana att vara ensamma mycket med barnen vet ju vad jag menar. Blir man förälder så händer någonting i en och man får superkrafter. Oavsett om det är hemma för att packa ihop hela ens liv medan ens ettåring springer runt som en galning och river runt allting man nyss packat ner eller om det är att man är påväg till Arlanda 03.15. Jag reser iallafall alltid med en stor väska jag kan ha på axeln där jag har allt och lite till i. Och i magväskan har jag passen, plånbok, nappar, snacks till TL och mobilen. Däremot ska jag köpa mig en resevagn nu, vilken tycker ni är bäst?

15 kommentarer

 1. Hej!
  Jag reser också mycket själv med vår son och vi har en babyzen yoyo. Den är garanterad på alla flyg att gå som handbagage. Supersmidig att fälla ihop, enkel att köra och väger knappt något. Rekommenderas!

 2. Superkvinna är du, och alla mammor som rattar livet med packa/packa upp/hålla koll på barnets saker/tider etc. You go! 💪🏼

  Babyzen Yoyo går inte att mäta sig med som resevagn. Så smidig: du kan fälla upp den med en hand, ta den över axeln och lätt bära den. Det är också den enda vagn du få ha med dig ombord på flyget (alltså in i kabinen), vilket gör att du slipper gate-checka din vagn och vänta på att den ska plockas upp när du kommer fram. Ser inte varför man inte skulle välja den som resevagn 🙈 Mvh, en som rest ofta sen barnet mitt var 4-månader och då alltid med denna vagn.

 3. Mimmi Kumpumäki Svara

  Vi köpte Babyjoger city tour lux! Sååååå smidig och fälla ihop😍har den bara som reservaten och i bilen. Har en Buggaboo donkey2 ovanliga fall. Men babyjoggern är så smidig tycker vi!

  • Vi köpte en Babyjogger City Tour Lux. Sååå sjukt smidig vagn och enkel att fälla ihop! 😍
   Har den bara som resevagn & bilvagn.
   Vi har en Buggaboo Donkey i vanliga fall men Babyjoggern är så mkt lättare att resa med 🙌🏻

   Skrev ett liknande inlägg men tyvärr bara massa autokorr och felstavningar 😅 radera det gärna 🥰

 4. Har en babyjogger city tour 2, den går som handbagage. Blir verkligen superliten när den fälls ihop och det finns även en väska en kan stoppa ner den i o slänga över axeln. Supersmidigt! Dock lite kort ryggstöd för vår tvååring. Men annars perfekt resevagn skulle jag säga, om en mest ska ha den vid resande och kanske inte skumpa runt på massa grusvägar. 🙂

 5. Angående resevagn beror det på lite vad du är ute efter, vill du ha en vändbar som du kan ta direkt på flyget så faller valet på Bugaboo ant men det är enbart pga. De egenskaperna. Annars gillar jag Bugaboo bee5, något större men funkar i alla lägen och går att ha åt både håll, behöver ju dock checkas in. Annars hade jag spanat på babyjoggers city tour2

 6. Vill bara flika in att det inte är barnvagnen i sig som gå som handbagage utan måttet flygbolaget har på sitt handbagage. Du får ha med dig vad du vill på flyget (förutsatt att det håller måttet och inte är olagligt osv) så det finns massa olika märken och typer av barnvagnar att ta med 🙂 dubbelkolla måttet när den är ihopvikt bara! / mvh jobbar både på diverse flygbolag och säkerheten på flygplats.

 7. Hej Maja,
  Vilka hudvårdsprodukter använder du? Du strålar 🙂

 8. Alla vänner har en Yo-Yo, men vi köpte baby joggers variant av Yo-Yo & den är bättre, fotstöd & enklare att svänga med ❣️

 9. Hejsan
  Yoyo går inte längre inom måtten för att gå som handbagage men får nästan alltid följa me ändå. Den enda som egentligen är inom mårten fortfarande är Bugaboo ANT! Med resevagn handlar de ju om vad du har för krav. Ska sittdelen va vändbar, ska de va fullt liggläge osv osv!

Skriv en komentar