Hej alla fina!

Det är redan onsdag och jag har resfeber inför fredag. Jag längtar väldigt mycket efter att få komma hem till Sverige och få vara omringad av familjerna. Är även så glad för TLs skull att få lite sommarkänsla, få äta glass lite när han vill och bli bortskämd av sin mormor och farmor. Han kanske inte märker av det men nu har vi ju samma rutiner som om att det var oktober så det är nog bra för även hans hjärna att få byta miljö lite innan nästa säsong drar igång.

Så idag ska det packas och tvättas och städas. Så det är ordning på fredag när vi åker.

Men nu kikar vi på min helg!

Eller vi börjar från i torsdags och jag såg ut såhär! Redo för en dag på stan med en vän. Det var en märklig men härlig känsla att få gå runt i butiker med en takeaway kaffe. Naturligtvis håller man avstånd och väl där delades det ut munskydd och handskar med förutom det så kändes allting ganska normalt för en stund.

Jag kom hem med ett par nya skor! Wieee blev kär såfort jag såg dom.

I fredags var det ju midsommarafton men i mitt huvud en helt vanlig fredag. Victor var i London på match och TL på nursery så hela dagen spenderade jag med fix inför vårt firande dagen efter! Jag älskar ju att pyssla och fixa, det har jag fått från min mamma så hela dagen handlade jag, lagade mat – alltifrån köttbullar till Jansson till spenatpaj och så handlade jag hem blommor. Massa blommor.

På kvällen tittades det på matchen och fixades kransar.

Sen kom lördagen och vi alla sov ut, beställde hem brunch och vid halv ett blev vi stressade och sprang runt här hemma. Dammsög, dukade bord, lagade till den sista maten och hade oss innan klockan blev fyra och jag såg ut såhär! När gästerna anlände började vi med tipspromenad runt huset innan vi slog oss ner ute och avnjöt buffén. Jag glömde helt bort att ta kort men ALLA gillade maten, alltså den typiskt svenska maten så som sill och jansson. Kul!

Och vi sjöng snapsvisor! Vi var bara några som smuttade på en snaps men resten fick ananansjuice.

Sen blev det femkamp resten av kvällen! Alltså jag måste säga att det här var en av de roligaste midsomrarna jag har haft. Herregud så roligt det var. Dessutom var vi alla nyktra, vilket gjorde femkampen om möjligt ännu märkligare. Vi har ju vänner som dels är muslimer men sen blir det ju också så att grabbarna inte dricker med tanke på deras jobb och då blir det väldigt naturligt att vara nykter vilket jag gillar. Vi pratar ofta om hur kul vi har här trots en cola i handen, vilket faktiskt inte hade hänt i Sverige. Vi har ju en annan alkoholkultur där och genom våra vänner här har jag fått en helt ny syn på alkohol. Man har så kul ändå och vaknar upp pigg dagen efter.

I söndags vaknade vi som sagt upp pigga, Victor fick sovmorgon medan jag och TL dukade upp farsdagfrukost! Det här blev egentligen första året vi firar ordentligt (förra året var han iväg på svensexa) och Victor förtjänar all den hyllningen han kan få. Jag visste om att han skulle bli en bra pappa men han förundrar mig varje dag. Hans tålamod och engagemang är så fantastiskt och han är helt klart den absolut bästa pappan jag har sett. Finns ingen som honom, vare sig det kommer till blöjbyten, tidiga mornar eller lek i trädgården. Han gör alltid allting med hundra procent och är så hängiven att vara den bästa möjliga pappan för Ted Louie.

Av oss fick han en ”blombukett” med choklad, en keps och en egenmålad slips som TL hade målat på Nursery. Gulligt. Resten av dagen låg vi alla i soffan och bara mös. Lagade lunch lite för sent och åt lite för mycket chips. Som det ska vara en söndag.

Det var vår fantastiska helg. En väldigt bra sådan ❤️.

11 kommentarer

 1. Otroligt fin kjol på första bilden, har du länk? 😍 kram

 2. Vart är den grå kjol/klänningen ifrån? Så snyggt!

 3. Lyssnade på ditt avsnitt på framgångspodden precis och lyssnade enbart för att du är du. Ha en fin dag 🥰 Kram

 4. Cassandra Svara

  Vart är din underbara klänning ifrån? Den du hade på ”er” midsommar? 🙂 kram!

  • Otroligt mycket trafik runt det huset! Infart till sjukhuset och gamla Stockholmsvägen på andra sidan. Inte optimal placering.

   • SaraTherese Svara

    Men det är väl ändå inte upp till dig att bestämma vad som är optimalt för Maja att bo?! Herregud människor…

 5. Hej Maja!
  Så fin kjol och tröja!!😍 Vart kommer dem ifrån?

 6. Hej Maja!
  Jag är gravid och är såå lycklig och glad! Jag känner mig jättefin med min mage och har inte på några sätt kroppskomplex. MEN, mina bröst har gått bananas och växt från en 70b till en 75f och jag är halvvägs in (!!!!!). Då jag är ganska kort, inte så stor annars, men som sagt kurvig så tycker jag det är såå svårt att klä mig! Lösa klänningar blir som ett tält då det släpper från bröst och inte från mage, tight känns som det bara blir bröst, men ändå lite bättre.

  Har du några bra tips på plagg eller outfits som du körde mycket på i din graviditet? Eller andra tips på hur du brukar tänka? Du är alltid så snygg! (PS: du borde ha en highlight på din insta med dina gravidlooks, det saknas verkligen därute märker man nu😁)

  Kram!

 7. Hei fine Maja <3
  Kan du ha en house tour i huset i Manchester snart? 😀 Det er så fint hos dere, og jeg har så lyst å se hele huset. Er det i Manchester dere har lagt inn bud på hus, eller i Sverige?
  Håper du har det bra <3 Takk for at du inspirerer og deler hverdagen din 🙂
  Klem fra Norge

Skriv en komentar