Maja Nilsson Lindelöf

Åh vilken helg det blev, trots allt! I fredags måste jag erkänna att det kändes lite tungt i magen när jag vaknade till alla Glad Midsommar-sms medan regnat forsade utanför. Ted Louie hade även sin dag på Nursery så jag var ensam hemma och Victor i London. MEN det blev så bra, hela helgen ändå. Mer om det sen.

Det är en ny vecka och grabbarna åkte precis. Victor till träning och Ted Louie nursery. Det är verkligen som om att ens gamla liv börjar igen när ens barn börjar gå på förskola. Han går tre gånger i veckan nu, mån, ons och fre och vi hämtar upp honom liiite när vi känner för det. Oftast blir det tio till tre, då hinner han precis till förmiddagsfikat, leker två timmar, äter lunch, sover sin nap och hinner leka lite till innan vi kommer och hämtar honom. Han blir fortfarande lite ledsen när vi lämnar av honom men när han hämtas är han alltid så glad, pratar, pratar och pratar och väl hemma springer han runt som en galning. Överlycklig över att vara hemma såklart men också glad över dagen. Jag ser det på honom så det känns väldigt skönt. Han vill liksom visa och berätta om allt, ivrig, och glad.

Måndag och idag ska jag fixa lite jobb, egentligen har jag ju semester men det dök upp en grej så jag vill ha det gjort så jag verkligen kan gå in i semestermood sen. Jag ska ut och springa och sen faktiskt, bara ta det lugnt. Helgen var hektisk så idag tänkte jag vila upp hjärnan lite.

På fredag flyger jag och TL hem till Sverige och jag längtar. Äntligen ska jag få träffa alla och kramas. Vi blir hemma i två veckor och det känns lite tungt att lämna Victor ensam här men jag måste hem så det är dumt att älta situationen. PLUS så är det ju bara två veckor ifrån varandra, annars brukar vi vara ifrån varandra minst fem veckor på somrarna, så det är ju värsta lyxen!

2 kommentarer

  1. Hej Maja kommer du behöva vara i karantän när du kommer tillbaka till England? Såg att flera som reser utomlands från Sverige måste det. Hoppas att din semester blir bäst. Njut o vila kram

  2. Hej Maja! Jag såg din senaste vlogg nu 🙂
    Skulle du göra en vlogg när du/ni gör i ordning ute platsen? Sen älskar vi nog alla dina vardags vloggar och Sverige.m vloggar!

Skriv en komentar