Maja Nilsson Lindelöf

GLAD MIDSOMMAR! Jag önskar er den finaste dagen i solen med nära och kära.

Jag är så avis på alla som är hemma i Sverige nu och får fira den här härliga dagen. Jag ÄLSKAR midsommar och har firat varje år. I år blir det annorlunda såklart och det känns helt okej. Det är dumt att känna sig låg över saker man faktiskt inte kan påverka.

Däremot har jag bjudit hem tjejkompisar på vin ikväll som vi ska se framför killarnas match och imorgon ska vi fira här hemma med våra vänner. Det blir ett blandat gäng och jag tror kanske inte att sillen kommer att gå hem men jag har även lovat att ordna baguetter och annat plock. Dessutom ska alla ta med sig lite plockmat var vilket blir kul, det blir ett midsommarbord med både svenska, franska, portugisiska och spanska inslag. KUL JU!

För ett år sedan såg det ut såhär <3 åh han var så liten. Och livet var så fint den dagen.

GLAD MIDSOMMAR ALLA FINA! Jag ska ut och plocka blommor till imorgon, för kransar det har jag lovat att vi ska ha.

4 kommentarer

 1. Hej Maja.

  Så kul att följa dig. Måste bara få ställa en fråga eftersom jag ofta gjort det till dig. Du är lite av en moralisk kompass för vi är så lika. Jag är med högkänslig, positiv på livet och en tänkare ut i fingerspetsarna. Älskar att leva livet men upplever så mycket känslor i allt jag gör. Kan ena sekunden vara gladast på jorden för att senare känna mig uppgiven och grubblig över något.

  Nu till min fråga. Du och Victor verkar ju vara ett sånt fint synkat par som tänker lika i mycket. Mycket viktiga frågor iaf. Jag har alltid varit en hopplös romantiker som många velat ha men jag har aldrig nöjt mig riktigt. Nu lever jag med en man som är lite äldre och vi har tre barn tillsammans. Men jag vill gifta mig och han vet inte. Han säger han kan göra det för mig men samtidigt så ser han inte meningen med det. Det är bara ett papper som inte gör någon skillnad säger han. Men för mig är det en milstolpe i relationen, man blir en gemensam enhet på nåt sätt och även juridiskt blir det skillnad. För barnen och ifall något händer någon av oss. Men han har mycket mer än mig från början. Eget företag, hus och allt. Vi har varit tillsammans i snart 10 år och han säger att hur det än blir så vill han ha äktenskapsförord. Jag blir så sårad av detta för jag ser att vi kommer vara livet ut men inte han då tydligen. Vet att detta är vanligt bland människor som har olika ekonomiska förutsättningar men samtidigt så känns det så oromantiskt på nåt sätt. Förstår du vad jag menar? Vi har ju ändå tre barn ihop. Kanske för privat fråga men hur har du och Victor delat upp allt mellan er? Ni har ju ändå tre boenden osv. Jag vet inte vad jag ska känna men jag blir sårad av det. Känns som att man kan bidra med mer en ekonomi till ett förhållande och ofta gör vi kvinnor mer i det andra så att säga. Planering, hushåll, sysslor, vänner osv osv. Man är ju bra på olika saker och bidrar också på olika sätt. Hoppas du inte tar frågan fel men jag känner mig kluven till vad jag ska känna. Många av mina vänner menar också att men bara för man gifter sig behöver man inte dela allt lika. Han kanske inte vill ge upp halva sitt hus och riskera sitt företag osv och det förstår jag ju också. Men samtidigt känns det jobbigt att leva hos någon annan som en slags inneboende. Som sagt hoppas du tar frågan rätt.
  Stor kram och glad midsommar såhär dagen efter <3

 2. Åh, så glad att jag såg denna på dig här!
  Jag har köpt denna klänning för ett tag sen för att ha när jag gifter mig i höst (planerna på ett större bröllop fick man ju ändra lite) så när det nu bara blir familj kändes denna perfekt. Men vad har du under? Tips på något bra att ha under då den är något genomskinlig? 🙂

 3. Alltså ditt hår har vuxit så galet mycket på ett år!! Och galet fin är du oavsett hårlängd 👌 ha en fin sommar

Skriv en komentar