Solen har lyst sen klockan nio imorse och vädret har varit helt ljuvligt. 27!!!! grader var det vid tre och vi har njutit varje sekund.

När Ted Louie hade dagens första tupplur öppnade jag upp dörrarna och körde ett träningspass. Jag har äntligen hittat ett sätt att få till träningen hemma, innan tyckte jag att jag inte riktigt fick till det utan det kändes lite som om att jag aldrig fick upp flåset. Men NU har jag lärt mig så blir det inte yoga på youtube så blir det styrka.

Idag körde jag 25 minuter helkropp och 12 minuter abs. Victor var med bredvid och körde. När vi var klara vaknade Teddan så medan vi strechade, drack morgonkaffe så lekte TL runt med bollarna. Det var en helt ljuvlig morgon. Så som man känner en sommarlovsmorgon nästan.

Direkt efter det tog vi oss ut i solen! Jag hade köpt hem en pool till TL så den invigdes.

Med massor av solkräm såklart.

Och det solades. Medan Victor var iväg på träning så spenderade vi hela eftermiddagen ute. Åt glass, badade och jagade bollar.

Till middag grillade Victor och nu blir det en sval dusch.

10 kommentarer

 1. Hej,

  Kan inte du visa hur ett träningspass kan se ut för dig? Behöver lite motivation för hemmaträning!!❤️❤️

 2. Alltså Maja!! Vad har du för bh under det enaxlade linnet från Gina tricot på din story?? 😊Har så svårt att hitta någon bh till bara axlar och har lite större bröst!

  • Jag vet inte var Maja köper sina BH:ar men kan varmt tipsa om Change. Jag har stor byst och kan inte köpa någon annanstans än där. Servicen är grym (de ser direkt vad man har för stl) och bh:arna är riktigt sköna & snygga! Så det är mitt tips 🙂

 3. Hej! Vart är blusen ifrån som du har på dig i din senaste youtube video?? Kram <3

 4. Fina Maja! Kan inte du tipsa om lite härliga baddräkter till sommaren? Du har alltid så fina och färgglada tycker jag!

 5. Måste bara skriva de här med tanke på ditt inlägg om drömmar Osv.
  Jag har länge haft i perioder lucid dreaming mardrömmar, och de är återkommande att jag vaknar i mitt rum och tror att jag är vaken men så är jag inte alls det. Ofta att jag är på väg för att tända lampan i mitt sovrum bara för att bli fasthållen och inte kunna röra mig eller att lampknappen försvinner.
  Det kommer som sagt i perioder och har haft en sån period nu ett tag med mardrömmar då och då, läst en del om det och verkligen försökt intala mig själv att det handlar om stress/oro som visar sig sådär. De är ju vad alla andra sagt också, stress eller något annat, trots att jag verkligen känt att de är något i mitt rum som vill mig illa. Jag har fått sova med tänd lampa vissa nätter bara för att jag blivit så rädd av den här verkligen elaka närvaron.
  Men som sagt försökt intala mig något annat, fram tills häromdagen….
  Det börjar med att mitt rum är ISKALLT i två dagar, trots oförändrad temperatur utomhus. Dag 2 på kvällen står jag i min garderob för att ta på mig en varmare tröja eftersom de är så satans kallt, varpå något knuffar mig framåt in mot garderoben. Min spontana tanke var ”shit håller jag på att svimma” men de var inget mer än det. Jag fick verkligen en knuff bakifrån och rörde mig framåt.
  Hemskt olustigt, men de är inte de värsta.
  Idag kom jag hem efter att ha varit hos min pojkvän i två dagar. Mitt på mitt sovrums tolv ligger min spegel när jag kommer hem. Jag frågar direkt familjemedlemmar om någon varit i mitt sovrum eller lånat spegeln etc. Nej från alla.
  Det är alltså en avlång stor spegel som jag har uppe på min byrå, som också är belamrad med smink o hudkrämer o annat, så hade spegeln vält hade nog även något annat ramlat ner. Och hade spegeln vält framåt hade baksidan legat uppåt, men spegeln låg med glas sidan uppåt.
  Mamma sa också att hon hade hört en duns när jag var borta och gått och kollat om de var någon av våra katter eller hundar, men inte hittat något…
  Är så jäkla otaggad på att sova här inatt och jag HOPPAS att de visar sig att någon glömt bort att den lånat min spegel av någon anledning….

  Är också ganska övertygad om att det kan vara pga att jag haft på mig en kofta senaste veckan som är second hand, från ett dödsbo.. kanske någon sur tant som inte gillar att jag börjat använda den?…

Skriv en komentar