Hallå från sängen! Planen var att gå en långpromenad såhär på kvällskvisten men klockan blev redan halv nio? Kanske går ut ändå, det är så härligt att gå ut och lunka när det börjar skymma på sommaren.

Snart två veckor i karantän och snart snart får vi träffa våra vänner igen. Vi har ju iallafall testat oss och är friska från Corona och därför bör vi ju kunna träffas snart. Längar iallafall.

Och på tal om Corona såhär ser det ut här i England när man ska in på mataffären. Det får vara max en person från varje hushåll och innan man går in står någon från personalen och tvättar rent vagnarna och korgarna. Jag åkte och handlade för första gången häromdagen när vi fick tillbaka testet och jag blev så chockad över hur det faktiskt är här. Även märkligt hur snabbt man blir van vid omständigheterna, idag när jag skulle handla ägg reagerade jag knappt. Allting så som restauranger, fik, affärer är ju stängt här så det man längtar efter nu är att bara få gå ut och ta en kaffe på ett fik i solen. Det är lite oklart hur länge lockdownen är här men vi tar en dag i taget, oss går det ju ingen nöd på överhuvudtaget.

Vi spenderar dagarna med att vandra! Vi bor ju på landet och området är omringat av massa olika stora häftiga skogar. Det är som en sagovärld och det är så roligt att gå olika turer. Med Victor såklart. Jag har lyssnat på alldeles för många mordpoddar och dokumentärer för att känna mig trygg som ensam kvinna att springa runt i skogen. Så hemskt att det är så.

Annons

En skogsmulle <3

Och så lagar vi massor av mat! Vi har hittat ett fantastiskt företag som levererar närproducerad mat så vi har ätit alltifrån grillad kyckling till massa vit fisk. Härligt ju!

Mer än så händer inte här hemma och jag njuter av det. Dagarna går åt till att vara på tomten, jobba lite, laga mat, gå promenader och baka.

3 kommentarer

  1. Vill bara säga hur otroligt bra din Instagram-story var igår! Du är en sån jäkla powerkvlnna och verkar så klok och vettig. Tack för att du gjorde min kväll bättre <3

Skriv en komentar