Maja Nilsson Lindelöf

En vecka i karantän och jag mår fortfarande väldigt bra. Livet är trots alla omständigheter mysigt just nu för oss och varje dag bara rullar på. På dagens schema – organisering av huset. JA jag vet att jag skriver det här jämt men jag nämner även det i min nya vlogg som kommer snart, att vi flyttade in i det här huset som barn. Vi hade inte rensat någonting i Lissabon innan vi flyttade (eftersom att vi inte visste om att vi skulle flytta) så när vi nu blev föräldrar insåg vi hur mycket vi faktiskt har att fixa. Vi har ett stort hus med flera gästrum som under tre år har förvandlats till förvaringsrum. Garderoben är nu utrensad och idag börjar vi med garaget. Jag tycker att det är roligt att rensa och jag tror att vi båda har kommit till en punkt där vi rensar, på riktigt. Innan har vi nog mer organiserat och lagt sakerna fint i skåpen men nu ryker ganska mycket som vi istället skänker till välgörenhet. Det är skönt. Och jag märker hur bra det är för hjärnan att gå in i en garderob utan tusen saker liggandes huller om buller. Jag som har nära till stress VET JU att stök och massa saker överallt är en stor faktor till det.

Annars är ju våra liv ganska hektiska, mycket matcher och jobb för mig, ensamma dagar med TL och resor hit och dit så nu när vi är inlåsta är den perfekta tiden att få saker gjort på riktigt. Jag känner mig så harmonisk och det är så skönt.

Nu är Victors möte klart så nu ska vi ner till den mörka grottan, garaget. Men först ska allt detta ner.

Skriv en komentar