I helgen gick vi ju ut med vårt nya ambassadörskap tillsammans med Unicef Sverige.

Det här är så otroligt stort för oss och vi är så stolta så det finns inte. Att tillsammans med dem få göra en skillnad, på riktigt, är ett hedersuppdrag och jag, och vi, ska göra vårt yttersta för att använda våra kanaler på rätt sätt och sprida budskapet så mycket som möjligt. Jag själv ser framemot att få lära mig så mycket mer och att få jobba så mycket mer med det här. I ett år har vi fått titeln som ambassadörer och ni ska såklart få vara med på resan. Vill även tacka för all kärlek vi har fått sen i lördags, så himla fint.

Ikväll väntar Unicefs gala Världens viktigaste kväll på TV4. Vi skulle ha varit där och svarat i telefon men vi valde att stanna hemma i Västerås och hoppas kunna medverka nästa år istället. Victors två bröder är här och Maria och vi ska mysa och se på galan.

2 kommentarer

  1. Så himla viktigt! Jag var i Sydafrika på ett skolprojekt för snart 7 år sen och såg barn som varken hade ett hem, mat eller en familj. En upplevelse som jag alltid kommer att bära med mig och som verkligen har format mig mycket. Det första jag gjorde efter den resan var att bli världsförälder via Unicef. Övertygad om att ni kommer få fler att engagera sig i detta.
    Ni är grymma! Kram

  2. Precis lyssnat klar på Livet på Läktaren. Kan du inte börja podda igen? Särskilt nu under corona tiderna när man har mer tid över, vore så kul om du ville podda igen! Kram <3

Skriv en komentar