Jag och Victor sitter i bilen påväg mot Norrtälje. Stugmys, grill och födelsedagsfirande av Tove väntar. Teddan är hos sin farmor och vi ska ha vårt första ensamma dygn på typ ett år. Bara vi och några få vänner, så mysigt.

Vi sitter och lyssnar på mitt avsnitt med Framgångspodden (inte ute än jag säger till), och nu är vi strax framme! Vi hörs sen <3

4 kommentarer

  1. Åh ser så fram emot att få höra avsnittet! Saknar att höra dig i poddformat 💕

  2. Heej finaste Maja!!
    Undrar om du skulle kunna tipsa lite om de roligaste och bästa sällskapsspelen? Jag själv är största torsken på spel och vill helst ha hur många som helst hemma men eftersom de flesta spelen kostar runt 400-500 vill man helst veta om de är värda innan! Vore kul om du typ kunde rangordna dina favoriter! Tänkte även om du ville förklara vad spelet ”wolf” är som du la ut på vloggen att ni körde i påskas? Lät kul!
    Tack på förhand, puss och kram <3

Skriv en komentar