Hej! Jag sitter just nu i en nystädad lägenhet och väntar på det lilla teamet som jag ska fota med idag. Såhär städad har nog inte lägenheten varit sen vi flyttade in och det känns så skönt. Som jag har sagt tidigare så har ju vi max spenderat fem, sex dagar i streck här (förutom jag ensam med TL) så vi har aldrig haft behovet eller tiden att storstäda och organisera. Det har mer varit ett pittstop. Däremot nu när vi har varit här så länge och nu inför fotograferingen så gjorde vi ett ryck och var sak är på sin plats och det finns inte en dammråtta så långt ögat kan nå. Skönt.

Jag älskar den här lägenheten och det är verkligen min borg här i livet. Även om jag verkligen känner mig hemma i huset i England nu, det är ju hemma för mig, så kommer jag alltid att ha en sån kärlek för den här trean. Vi köpte den när vi bodde i Lissabon och den tredje sommaren som par närmade sig och vi insåg att vi verkligen behövde någonting eget istället för att bo hos våra mammor sex veckor i streck. Vi började leta och köpte den här typ två veckor senare (som alla våra hem, snabbt och ganska så impulsivt). Jag har även spenderat mycket tid här ensam och jag tror att det är även därför jag håller den så kär.

Jag hade många fina år här när jag har ramlat in i klackskor efter en utekväll och ätit mackor direkt från skafferiet, spenderat söndagar bakis och trött i sängen sträckkollandes på Modern Family och haft underbara middagar och förfester här. Sen blev jag gravid och jag hade så många mysiga höstkvällar här ensam med Ted Louie i magen. Tände ljus och la ansiktsmask. Funderade på hur livet skulle bli som mamma. Och i somras var vi ensamma här i fyra veckor jag och Teddan, mös i sängen och hade familjerna över. Och nu får vi vara här hela familjen, och ha en vardag i Sverige tillsammans. Det är så fint.

Nog om det, snart kommer gänget och jag ska göra ett sista ryck. Vi kommer att fota hela dagen och Victor är med Teddan hos sin mamma. Här snöar det så nu ska jag sätta på en kanna kaffe och höja upp elementen så att vi inte fryser ihjäl här hemma.

16 kommentarer

 1. Alltså Maja, de fina gula sängborden! ⭐️ Har du målat själv?

 2. Maja du är fantastisk! Älskar hur du skriver, sluta aldrig vara du och sluta aldrig med bloggen, du inspirerar SÅ många!
  kram

 3. Hej Bästa Maja,
  vart kommer er soffa ifrån?
  skrev även på dm på insta men förstår såklart om du inte hinner svara där.
  Massa kramar och lycka till idag <3

 4. älskar er lägenhet i Västerås! Den är så färgglad och sjukt SNYGG. Älskar att den inte är som alla andras inredning, verkligen fin inspiration!

 5. Cassandra Svara

  Hej Maja! Jag är inte en sån person som brukar lämna kommentarer i bloggar, kanske för att jag knappt läser någon blogg längre förutom din (hihi), men när jag går in på din blogg så blir jag alltid så glad. Vet inte hur du lyckas sprida så mycket positiv och härlig energi bara genom text?! Tycker du är fantastisk och så fruktansvärt cool och du har definitivt blivit en av mina största förebilder. Jag tror mycket beror på att jag kan relatera mycket till dig och dina tankar och det är jag väldigt tacksam för! Jag tror att det är många tjejer här ute som mår dåligt psykiskt, funderar mycket kring livet och känner att de mest står och trampar på samma ställe för att de inte har någon att relatera till eller prata med. Jag önskar att fler var som dig, öppen och ödmjuk mot livet, och som peppade kvinnor att vara sig själva och vara stolta för den man är. Livet är inte rosa moln och enhörningar, men jag tycker du bevisar att livet kan vara ganska fett ändå. Trots upp- och nedgångar. Man blir ju trots allt starkare av det och jag tror att varje ”meltdown” är ett steg närmre att hitta sig själv. Så för att summera denna uppsats (haha), TACK för allt du bidrar med och TACK för att vi får följa med dig genom din fantastiska och framgångsrika karriär!! <3 Kram och tack för att just du är du.

 6. Hej Maja! Du verkar vara en så fin och genuin person och du inspirerar mig varje dag. Du är en förebild för både mig och många andra. Jag är en 17 årig tjej som är lite vilsen när det kommer till både livet och mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag vill samtidigt som jag har stora drömmar som jag en dag vill ska slå in. Jag tvivlar ofta på mig själv och varken självförtroende eller självkänsla är sällan på topp. Jag vet inte riktigt vad jag vill komma med detta mer än att jag tänkte fråga ifall du har några tips på hur man vågar leva livet? Hur jag ska våga leva mitt bästa tonårsliv? Så fort jag får möjligheten till att göra något som ska bli roligt så hindrar jag mig själv och min hjärna säger att jag inte är värd att ha roligt eller kan utan att jag ska bara vara hemma. Ifall du har några generella tips och tankar till en vilsen tonåring? Jag tycker du verkar ha så fina åsikter och tankar kring saker och ting, du har en fin syn på livet. Ta hand om dig, du är verkligen bra!! <3

 7. Wow vad fint ni har det! Och vad härligt att ni kan spendera tid tillsammans i lägenheten nu <3

 8. Hej fina Maja, jag behöver hjälp. BARNKLÄDER.
  Kan du snälla offra ett inlägg för en desperat mamma vart du upplever att man köper bäst snyggast smidigast barnkläder, hur kombinerar man dom och hur tänker du när du klär TL och inhandlar kläder till TL?
  Min son är 6 månader och jag tycker denna ålder är så svår.

  Alla kramar till dig.

 9. Hej bästa maja! Kan inte du göra en nya video om vad som finns i ditt badrumsskåp? Typ hudvård till både kropp och ansikte och kanske lite parfymer? Kram <3

 10. Hej fina Maja! Vart har du fått tag i Västerås-tavlan? Såg den på din insta och den är så fin! Kram och tack för en underbar blogg 🌻

Skriv en komentar