Maja Nilsson Lindelöf

Glad fredag kära ni! Min dag började med en löprunda (äntligen har jag fått till löpningen igen, istället för att gå en långpromenad med TL när Victor tränar så går jag upp tidigare och springer när Victor är hemma). Jag har ju inte varit på ett gym på mer än en månad och jag tappade verkligen all slags rutin när vi kom hit till Sverige men nu har jag inte bara fått in promenader utan jag är även tillbaka med löpningen, så skönt. Jag trodde att det skulle vara så mycket jobbigare än vad det faktiskt var.

Jag betade av jobb väl hemma innan Victor åkte iväg för både möte och träning. Så jag och Teddan har haft en alldeles egen dag idag och det har varit så mysigt. Jag försöker alltid att vara närvarande men det blir ju såklart på ett annat sätt när man är ensam med honom. Är Victor hemma kan man ta ett jobbsamtal, skriva ett blogginlägg eller läsa igenom ett kontrakt men är jag ensam har jag hundra procent fokus bara på honom och allting annat får vänta. Så vi har lekt, tittat på disneylåtar på youtube och dansat, matat änderna och så var vi en snabbis inne på kamerabutiken och köpte en ny kameraladdare till mig.

Och då hittade jag även den här! Jag har velat ha en polaroidkamera länge nu, jag fick en av Victor i julklapp för kanske sex år sen men den försvann i flytten till England så nu var det dags för en ny. Så roligt att ha ju. Så den sitter jag och pysslar med nu medan Teddan sover.

Och så äter jag lite mellis! Hallonkvarg! Inte alls gott med kvarg faktiskt men det var de vi hade hemma.

Ikväll ska vi äntligen träffa min kusin och hennes man med barn. Vi har inte setts sen vi kom hit så det ska bli mysigt. Det blir grillat i deras trädgård.

7 kommentarer

 1. Så mysigt inlägg! Hoppas ni har en fin och mysig tid här i Sverige trots omständigheterna med Corona <3

 2. Fina Maja, kan du inte skriva en uppdatering igen om Ted-Louies mat o sovrutiner och vad han ”kan” göra? 🙂
  Så mysigt och kul att läsa!
  Sover han två ggr på dagen? Hur länge? När och hur nattar ni honom osv? 🙂
  Kram!!

 3. Jag har inte heller vart på gymmet på väldigt länge och har tappat de mesta träningsrutinerna förutom promenader. Jag skulle vilja springa mer men jag känner att jag är såå långt ifrån att lösa en löprunda… Kan du inte berätta hur du kommit in i löpningen lite och om du har några tips? Självklart kan man googla sig till sånt också men jag gillar att läsa hur personer man följer gör och vad de har för tips som man de/du faktiskt kört med osv.
  Kram<3

 4. Hej Maja ❤️ Jag minns att du flera gånger skrivit om ditt dåliga samvete, ofta i samband med TL och att han växer upp så fort, lämna han till nursery och så vidare och jag tycker det skulle vara så skönt att få läsa om dina tankar kring just dåligt samvete.

  Jag själv kämpar just nu med att ha dåligt samvete kring det mesta. En mycket närstående familjemedlem har kämpat mot cancer ca ett år och gör fortfarande, men är snart klar med cellgifterna och förhoppningsvis är denna kamp över snart (håller tummarna). Till det dåliga samvetet, jag bor ca 4 timmar ifrån min hemstad, där hela min familj bor, i och med att jag studerar. Nu är jag dock i min hemstad och bor med min familj pga Corona och distansstudier, men jag känner att jag har dåligt samvete HELA TIDEN då jag känner att jag alltid kan göra mer? Först och främst bor jag långt bort och kan därför inte träffa den sjuke särskilt ofta. Jag känner att jag ger denne för lite av min tid och kärlek, jag känner att även trots att jag städat hela huset, handlat mat, lagat mat, tvättat, diskat, att jag inte gör tillräckligt. Även fast jag kramar hen 10 gånger per dag och visar min kärlek och uppskattning och hjälper hen med så mycket jag kan när jag väl är hemma att det inte är tillräckligt, för jag kan alltid göra mer… man kan alltid göra mer… och detta förstör för mig så mycket då jag konstant går med dåligt samvete? Över? Jag vet inte ens? I och med att hen är sjuk så blir det ännu värre… allt jag vill är att min älskade familj ska må bra. Jag vet inte om du kan relatera till dåligt samvete till just min situation men som sagt verkar du ha någon slags relation till just detta problem så skulle vara fint att ta del av dina tankar och hur du kämpar mot det ❤️ Stora kramar

 5. Hej,
  Tänkte höra vart du köpte kameran? Vad det är för modell?

Skriv en komentar