Maja Nilsson Lindelöf

God kväll från Västerås <3

Dagarna har varit hektiska men otroligt bra. Jag får alltid energi när jag har mina jobbrace men det är alltid lika skönt att få landa hemma i soffan igen. Solen har lyst och Ted Louie har redan däckat efter en lång dag på gräsmattan med bollar och vattenslangen.

Victor har precis lagt upp maten vi fick med oss hem av svärmor och efter det blir det en låååång dusch innan vi båda tänkte däcka i soffan. Imorgon får ni en uppdatering om våra dagar men tillsdess finns en ny vlogg uppe på kanalen!

Kram och kärlek från en trött Majsan

3 kommentarer

  1. Hej Maja!
    Skulle vilja be dig tipsa om en bra spf för ansikte eller en dagkräm med spf som du gillar och använder?
    Du är verkligen en förebild och inspiration för mig. Fortsätt vara den du är och förgyll mina dagar är du snäll 😍

  2. Hej Maja, det känns konstigt att skriva till dig men tycker du alltid verkar ha så vettiga åsikter så gör ett försök. Min pojkvän sedan över 4 år tillbaka gjorde plötsligt slut för 2 månader sen efter en händelse där han egentligen sårade mig. Det kändes verkligen som att han bara flydde och 1 vecka efter hade han fixat en ny lägenhet och lämnade mig kvar i vår gemensamma. Sen uppbrottet har jag gjort massa misstag som att inte lämna honom ifred och böna och be om att han ska komma tillbaka vilket lett till att han nu blockat mig. Jag tror verkligen att han är min livs kärlek och jag känner mig så berövad på den framtid jag trodde vi skulle ha ihop. Vi hade pratat om att skaffa barn om 1-2 år och nu känns allt det naturligtvis så långt borta. Har du några tips på hur man kan agera för att få tillbaka sitt ex? Är helt förstörd och stressad hela tiden med massa panikångest medan han har skaffat Tinder och verkar prata med flera (ja, jag har lyckats stalka trots blockningen…) Alternativt har du något tips på hur jag kan lyckas gå vidare å få lite framtidstro igen? Har psykolog-kontakt men känner inte att det hjälper tillräckligt.

    • Hej Sandra. Jag har gått igenom liknande eller går igenom. Du kan lägga till mig på instagram, Langebro om du behöver prata av dig

Skriv en komentar