Maja Nilsson Lindelöf

Såhär blev det! Först gillade jag det inte alls men efter att ha fått sova på saken i en vecka så gillar jag det verkligen. Jag tänkte först att det blev som en cirkus här hemma men nu älskar jag det. Vi har redan så mycket grönt så det hade blivit trist med en grön byrå också.

De två vaserna är från Ikea, ljusstake från Klong och lampan fyndade jag på Eco! Den vita tavlan är en 25årspresent till mig från Victor mormor och morfar och den gröna tavlan tror jag är från Desenio!

Byrån köpte jag alltså från Ikea och den heter Ivar! Jag tog med våra sängbord till färgbutiken där de blandade rätt färg som matchade. Jag målade två lager så man ser fortfarande lite av furun vilket jag tycker är fint.

6 kommentarer

  1. Alicia Sundström Larsson Svara

    Det är två Ivar skåp hon har använt bara så alla vet! 😘 Jag har två likadana som ”tv-bänk” som jag har målat in i samma färg som vår väggfärg. Älskar dom! Sök på Ikea Ivar hack på typ Pinterest, finns massa fint man kan göra med dom 😍👏🏼

Skriv en komentar