Det är söndag och utanför lyser solen. Teddan har nyss somnat och jag ska börja städa undan här hemma. Vi har fortfarande inte kommit i ordning sen vi kom hem och våra resväskor ligger lite överallt. Våra garderober här är fulla av sommarkläder eftersom att vi bara brukar vara här på sommaren men jag har tänkt organisera upp lite så att vi iallafall inte behöver bo i ett kaos.

Det har inte hänt mycket sen sist och det känns som om att jag har hamnat i en koma. Vi har gått promenader, myst hos mamma och svärmor. Lagt oss vid nio på kvällarna och spelat spel. Jag har verkligen svårt att hitta motivation till någonting just nu utan min hjärna har loggat ut. Det blir kanske så men nu är det nog och i veckan ska jag dels sluta äta lösgodis varje dag och få in bättre rutiner. Jobba, gå promenader (undviker gym trots att de flesta är öppna här i stan) och få ordning kring mig. Så att jag inte förvandlas till en grönsak. Jag tycker att det är svårt att förhålla sig till allt det här, och jag försöker att bara vara och vara lugn i att jag inte kan kontrollera det här men en del av mig funderar såklart på när vi åker tillbaka, hur länge vi blir här och vad som kommer att hända.

Vi har iallafall träffat Malin <3

Och hängt ute hos svärmor.

Och njutit lite av solen.

Nu ska jag städa undan, ringa Jonna och checka av lite jobb och sen vet jag inte vad som händer. Alternativen är ju inte så många, isolera sig här hemma, hos mamma eller svärmor. Jag skulle vilja ta mig ut lite idag, kanske grilla korv i en skogsdunge eller mata änder med TL.

5 kommentarer

  1. Klickar in här flera ggr om dagen i hopp om uppdatering – blir lika glad varje gång du skriver nytt. Du skriver så kloka saker och jag älskar din blogg! Har Victor stannar kvar i Manchester?
    Stor kram till dig underbara kvinna!

  2. Åh va mysigt med korvgrillning å fågelmatning! 🙂 Värdet är ju ändå fantastiskt! Och om du har tid över läs en bok, perfekt sätt att koppla bort omvärlden en stund! Kram!

  3. Maja! Här kommer en ytlig fråga i dessa tider (men jag behöver ha något kul att tänka på för att min ångest ska mäkta med den här våren)… jag gifter mig i början av september och rensar just nu internet på kläder som kan passa både till en möhippa och middagen kvällen innan bröllopet. Har du några förslag på klänningar/toppar/kjolar? Gärna i vitt eller glitter. Älskar din stil! Kramar

  4. Hej!
    Tips på fina hus nära vattnet finns i Kvicksund. Nära Västerås och precis vid Mälaren.

Skriv en komentar