Maja Nilsson Lindelöf

Jag har haft en helt magisk dag idag. Jag njuter varenda sekund av att få vara hemma, varenda sekund verkligen. Idag kom Ted Louies farmor och hämtade honom vid tio och jag hade möten. Efter det tog vi oss ut en snabbis på stan för att hitta presenter och ballonger. Vi städade lägenheten och mös lite hos svärmor innan vid åkte hem hit för att laga middag och natta Teddan. Det är någonting magiskt över att vi får vara hemma såhär, tända ljus och laga mat i lägenheten. Inte behöva räkna minuterna av Sverigevistelsen utan att ta en dag i taget, inte stressa utan bara vara. Trots alla omständigheter just nu så försöker jag att se det positiva och det är att få vara hemma.

Nu har vi förberett lite inför den stora dagen imorgon. Jag har gråtit och tittat på ”gamla” bilder. Åh, ett helt år. Imorgon blir det paket, tårta och på eftermiddagen kommer närmsta familjerna hit för att sjunga <3. På söndag blir det släktkalas.

17 kommentarer

 1. Hej!
  Hur tänker du kring att ha släktkalas i dessa tider?
  Jag själv fyller år snart men känner att jag inte vågar ha det pga Corona då jag inte vill sprida smitta.
  Hade vart intressant om du skrev hur du ser på det.
  Tack för en grym blogg!

 2. Vad underbart att ni fick fira Teddans första födelsedag med hela familjen. <3 Haha sjukt att jag inte känner dig men blir lixom ändå glad för det.

  Kram!!!

 3. Hej! Jag vet att många blir arga när man framför en åsikt, men det är faktiskt inte alls bra att ha släktträffar just nu. Jag antar att du inte läst nyheterna så mycket, för om man gör det och kollar på presskonferenser blir det väldigt tydligt. Det finns cancersjuka patienter som inte får vård nu på grund av corona, folk blir arbetslösa, och egenföretagare går i konkurs. Det är direkt respektlöst mot dem att träffas många tillsammans och umgås, särskilt när folk i den äldre generationen finns med. Detta är inte mitt försök att vara en viktigpetter, utan det är verkligen sanningen. Om du ska ha släktträff så snälla blogga inte om det, utan ta ditt ansvar (som alla har, inte bara du!) och normalisera inte att bryta mot myndigheters rekommendationer i en kris.

  • Du hade låtit mindre som en viktigpetter om du formulerade dig lite trevligt! Jag såg på ditt ip-nummer att du faktiskt inte har lämnat någon trevlig kommentar här inne, tråkigt! Såklart läser jag nyheterna och naturligtivs hade vi inte ett stort släktkalas, jag är lika rädd om min mormor som du säkert är över din. Dessutom är min egna morbror väldigt sjuk i cancer så din kommentar blir direkt respektlös gentemot mig. Det är viktigt att ta sitt ansvar, och viktigt att vara trevlig och snäll i såna här tider! Också viktigt att tänka på! Kram

   • Tack för svar! Jag har följt dig i flera år och skrivit massvis med superpeppande kommentarer på olika plattformar. Jag tolkade ditt uttryck om släktkalas som att ni skulle fira födelsedag med släkten, men eftersom ni nu inte gjort det så är det ju jättebra. Jag hoppas verkligen att din morbror tillfrisknar får den fruktansvärda sjukdomen.

 4. Så gulligt!! Så roligt att följa din blogg just nu! 🙂

  Vart har du köpt den beiga klänningen du hade på dig på TL’s kalas? 💛

 5. Så mysigt och läsa din blogg just nu💛 den ger en sån härlig energi!

  Vart är din beiga klänning ifrån som du hade på TL’s kalas idag? Scannat av hela nätet snart👋🏻

 6. Grattis till Ted- Louie i efterskott och tack för att du finns här för oss som gillar att följa dig!! Litet tips nu när du är i Västerås är att titta förbi Barkarö Handelsträdgård som har ett litet mysigt trädgårdscafe, blommor och lite inredning! Tror du kanske hade uppskattat den sköna viben där inne och skönt att hitta på något litet om dagarna <3 KRAM

 7. Så himla fint att ni fick fira hans ett årsdag hemma i Sverige med nära och kära som ni önskade. Myyyys!

 8. Hej!
  Vad mysigt att ni fick komma hem ändå. Måste vara skönt i dessa tider 🙂 Undrar hur det känns att ha flera hem som ni har, känns alla lycka mycket ”hemma” eller hur skulle du beskriva skillnaden i era olika hem? Kan tänka mig att Stockholms-lägenheten är den som känns som minst hem och kanske mer jobb-förknippad men kan ha fel.. Bara en intressant tanke jag kom att tänka på.
  Älskar din blogg Maja, ta hand om er nu <3

Skriv en komentar