NU KAN NI SHOPPA MIN KOLLEKTION TILLSAMMANS MED GINA TRICOT. HÄR HITTAR NI ALLA MINA PLAGG!

Annons

17 kommentarer

 1. Åh kommer inte in på sidan 🙁 den kraschar, vilket ju såklart är ett otroligt kvitto på hur galet taggade vi alla varit! <3 Stort grattis till kollektionen bästa Maja, vilken powerkvinna du är!

 2. Efter 20 minuter av klickande och uppdaterande så lyckades jag beställa Victoria och Jonna, så lycklig!! Hoppas innerligt att de sitter som en smäck. Fantastiskt jobbat Maja ❤️

 3. Men alltså feedback till Gina Tricot, deras sida borde väl klara det här. Man kan förstå att Caia kraschar tex men GT är större än så. Tråkigt!

 4. Du er virkelig et forbilde!!!! Queen Maja 🌸💕❤️🌸💕❤️🌸💕❤️🌸💕❤️🌸💕❤️😭😭😭😭

 5. Jag köade utanför min Gina-butik 1 h för att lyckas köpa Jonna dress och jag lyckades!!! Det fanns två stycken i stl 36 och jag fick min! Det var så sjukt värt och allt var utplockat på 3 minuter!! Aldrig känt mig så fin i en klänning förut utan att överdriva. Den ska få klä mig på ett bröllop i skärgården i sommar❤️❤️❤️

 6. Haha sjukt! Efter fyra timmar är nästan allt slutsålt, så otroligt bra jobbat Maja! Synd att jag inte hann beställa Jonna bara… Men det här måste ju tyda på att vi alla är supertaggade på att se fler kollektioner från dig!

 7. Den enda influencern man vill kriga för att få tag på klänningar! bad TRE pers i min närhet att vara jour på sidan om jag själv inte lyckades, men fick tag på både Tovelina och Malin!

  Fantastiskt bra jobbat Maja! HEja dig!

 8. Hejsan försökte komma in på sidan men lyckades inte, när jag väl lyckades var Malin dress slut.
  Vet du om det blir påfyllt i nätbutiken?
  Jag hade tänkt ha den på min bröllopsfest i sommar.
  Är en trött och slut nattarbetare på sjukhus. Den skulle varit underbar att få bära .
  Tack för att du livar upp mitt liv med fin blogg och vlogg. Love it.

 9. Alltså det är så häftigt att du gjort detta. Så glad för din skull att du släppt din första egendesignade kollektion, har följt dig sedan start och vet att du haft detta som mål länge! Tycker det känns fint att du når ut till så många olika människor också, unga som äldre och med helt olika livssituationer. För egen del måste jag säga att jag sällan brukar engagera mig så mycket för att köpa nåt visst plagg, men idag styrde jag liksom till och med om ett möte på jobbet bara för att kunna sitta redo och klicka hem Ulrica dress (vilket jag lyckades med! 🤩). Grattis till detta! 🎉🥂😍

 10. Bestilte Ulrica-dress, men så har det skjedd en feil og pengene kommer i retur og ingen kjole😭😭 håper på påfyll!!

 11. Hej Maja! Först stooort grattis till din magiska kollektion, du är så fantastisk!
  Jag är dock såå ledsen då min sambo efter 1 timmes kämpade igår (jag hade inte möjlighet att sitta vid telefonen klockan 10) lyckades lägga en stor beställning haha jag ville ha allt! 🤣 Men igår kväll när han skulle visa mig beställningen så står det att beställningen är avbruten, och nu verkar det som att jag inte får några kläder .. sååå himla besviken! Vi har mailat Gina så hoppas verkligen det går att lösa.
  Stor kram!

 12. Vill bara säga att älskar dina vloggar, helt ärligt dem enda jag kollar på. Det bästa är att du filmar det vardagliga det vi liksom kan relatera till, medan de flesta andra influencers bara filmar när de gör något speciellt. Du är så äkta och märks att du inte gör till dig framför kameran! Så tack för att du delar med dig av din vardag för kan bara tänka mig hur läskigt det egentligen är <3 KRAM!

 13. Kan du snälla tipsa om presenter man kan köpa åt sambon? Han fyller 30 år snart och jag är helt utan inspiration….. 🥺

 14. Sen på bollen. Bl. a. Victoria-klänningen är slutsåld. Kommer de beställa in fler?

 15. Igår var jag inne i stan i Göteborg och jag var tvungen att gå in på GinaTricot för att kolla in dina klänningar live! SÅ. JÄKLA. MAGISKA. Min favorit blev den gula långklänningen! En dröm att ha på bröllop i sommar<3

Skriv en komentar