Nu börjar det närma sig, jag är så pirrig och glad! Och så stolt över det här att jag har varit nära till gråt hela dagen (och gråtit nu sista timmen he he) Det här är så stort för mig och jag är glad över att jag verkligen kan ta in det här. Vara stolt över mig själv.

Klockan 10.00 imorgon bitti släpps kollektionen både online och i butiker. Här kommer bilder på alla plaggen samt priser!

Tovelina Dress – 599:-

Den här kommer jag att bära till stilettklackar med guldörhängen i sommar, eller ett par sandaler med en jeansjacka på axlarna och stora brillor till.

Malin Dress – 799:-

Den här kommer jag bära till färgglada klackskor och örhängen i sommar när jag är ute och dansar på dansgolv. Också fint på en dejtnight till vita sandaler och en blazer till.

Victoria Dress – 699:-

Den här kommer jag att bära i sommar med klackar, en knut i håret och nätta smycken. På ett bröllop eller en sommarfest, kanske midsommar tillochmed men isåfall till ett par sandaler och klä ner den återigen med jeansjacka och brillor.

Jonna Dress – 699:-

Denna ska jag bära en solig sommardag på stan, med guldhalsband och sandaler, kanske wedges tillochmed. I håret ett par brillor och ljusa läppar. Vid finare tillfällen som en middag bär jag denna till beiga klackar, en matchande handväska och lockigt hår.

Sonja Top 399:- & Barbro Skirt 499:-

Detta setet kommer jag bära med sandaler en varm sommardag, stora örhängen till och en vit handväska, på kvällen kommer jag bära den till vita klackar, stram knut och röda läppar.

ONLINE EXCLUSIVE

Maria Dress 1499:-

Den här klänningen tänkte jag bära på en 30årsfest i vår och på vår bröllopsdag. Med sandaler eller klackar, lika fint med båda tycker jag. Enkel att klä ner med jeansjacka och brillor till midsommar eller en annan sommarfest.

Pågrund av Corona viruset är denna tyvärr försenad och kommer att komma in vecka 16, jag kommer såklart att meddela er i tid <3.

Ulrica Dress – 999:-

Denna passar även perfekt till sommarens fester, klä ner till sandaler eller upp med klackar. Till en examen, midsommar eller en middag i juni.

Puss på er vi HÖRS IMORGON BITTI JAG KOMMER INTE ATT KUNNA SOVA IKVÄLL!!!!!!

10 kommentarer

 1. ÄLSKAR att din kollektion är döpt efter alla dina kvinnliga förebilder du har närmast i ditt liv! Finaste ❤️❤️

 2. Samtliga år så fina! Jag undrar om du bär en axelbandslös bh till Victoria Dress eller kör du utan något under? 🙂

 3. Mia Henriksen Svara

  Jeg har sååå lyst på kjolen Ulrica, men jeg vet ikke hvordan bh jeg kan ha under. Har du noen spesifikke tips eller merker?

 4. Alla plagg är så fina och dina egna, du har verkligen satt din personliga touch på allt. Vill ha allt 😍

  • Allt är sååå fint!! Och jag älskar att du döpt dom efter kvinnorna i ditt liv, så fint 😭

 5. Jättefina plagg 😍♥️ Älskar att du namngett dem efter dina vänner och familj! Så fint gjort 😊

 6. Hej!! Så taggad på den a kollektion, framförallt på Jonna-klänningen. Tänkte bara fråga hur den är i storleken? Om det känns liten eller stor? Så kul med något positivt i dessa tider! SU är grym! 😍

 7. Är så himla pirrig!!! Hoppas så mycket att jag hinner få tag i nåt ❤️❤️❤️ Bästa bästa Maja!!! Allt du gör blir magiskt!!!

 8. Så fina plagg! 🙂

  Vart är din vita stickade tröja ifrån i din senaste YT?

Skriv en komentar