Maja Nilsson Lindelöf

Jag känner mig så inspirerad just nu! Jag vill klä mig fint varje dag, organisera mina smycken och varje dag testar jag att sminka mig på ett nytt sätt. Det liksom kliar i mina fingrar och jag vill vara kreativ men främst vara kreativ med mitt yttre. Vill ha vår så jag kan få slänga på mig klänningar med klackar, ha vita handväskor och vackra sandaler. Jag ska försöka omfamna det här och ta ett riktigt ryck här hemma. Jag blir liksom aldrig riktigt klar med utrensning och organisation så nu den här veckan kommer det att hända. Jag vill ha allting prydligt upphängt och alla smycken organiserade efter typ. Men tillsdess har jag kikat runt och det här är vad jag vill ha till våren.

Jag ÄLSKAR vita skjortor däremot har jag nog ”bara” två, tre stycken som jag verkligen använder och älskar. En av dom har dessutom en fläck som inte går bort och den andra har börjat få hål i armhålan så den här linneskjortan skulle göra sig perfekt hos mig i vår. Den skulle jag ha till allt, jeans, maxikjol, cykelbyxor, kostymbyxor, you name it. Ni hittar den här.

Och på tal om vitt! Dessa byxor!! Wow! Vill ha dessa till klackar och body i vår, eller en skjorta med sneakers. Jag har helt klart fastnat för vitt och beiget just nu och vill gärna ha varenda plagg i den färgskalan. Ni hittar dom här.

Dessa beiga sneakers såg jag och tänkte bara ååååhhh. Så fina.

Dessa vill jag glida runt i en slapp dag på stan med cykelbyxor, vitskjorta och mina chanelsandaler.

Och till det vill jag ha denna över axlarna!

Inlägget innehåller adlinks.

3 kommentarer

  1. Julia Törnqvist Svara

    MAJA! ❤️ älskar allt du åstadkommer och skriver och din energi sprider sig så snabbt 😍 Baddräkten du länkade på insta, det fungerar inte att swipa upp för länken, kan du SNÄÄÄLKA länka den igen?? DU ROCKAR LIVET!! STJÄRNAN AV ALLA ❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Tips! Danielle Bernstein från NYC, en designer/fashionista/bloggerska ja you name it, har släppt en egen kollektion för Macy’s och hon har några set som bara skriker dig! 😍

  3. Så att du inte blir besviken när skjortan kommer – det är inte linne utan lyocell (Restprodukt från trädindustrin, supernice. Mjukare än linne skulle jag säga)! Väldigt snygg var den oavsett 😌

Skriv en komentar