Maja Nilsson Lindelöf

Vilken fredag jag har haft. Så otroligt bra. Jag började dagen med en sovmorgon och vid åtta kom jag ner till grabbarna. Drack kaffe och mös. Vid tio hade jag bokat in en musikklass för Ted Louie så vi åkte dit och mötte upp Kenan som är på besök några dagar. Jag hade bokat in toddler-gruppen i tron om att det var rätt ålder men tydligen blir man en toddler när man kan gå problemfritt? Så lilleman satt där minst av alla he he. Men nästa vecka åker vi på rätt klass som är en timme senare!

Efter det åkte vi till marknaden och åt lunch och fikade. Victor kom efter en stund och där satt vi i flera timmar.

Solen LÖS idag och vi njööööt. Handlade hem middag och sen dess har vi bara lekt med Teddan och myst. Nu ska jag tända ljus och hälla upp två glas vin till mig och Kenan. Länge leve fredag!

3 kommentarer

  1. Din kappa!! Den är supersnygg!😍 Köpte du den nyligen då jag inte hittar den på Zaras hemsida som du har hänvisat till?

Skriv en komentar