Maja Nilsson Lindelöf

Om det är något jag har lärt mig genom åren är hur just jag ska klä mig. Vad som verkligen passar mig och vad som inte passar mig alls. Stuprörsjeans exempelvis klär mig inte överhuvudtaget, jag har en bild av hur jag vill springa runt i svarta tajta stuprörsjeans med en oversize skjorta till, ett par loafers och raybans. Men det är inte smickrande på mig, överhuvudtaget. Däremot så har jag förstått att min grej är långa raka flareade jeans med högmidja. Jag har gärna klackar, även till vardags och det här är helt klart en av mina favoritoutfits en vanlig dag här i England. Jag får dock en del frågor när jag bär långa byxor eftersom att ni vet om att jag är 1.60, jag bär jeansen ändå (blir ju lite långt när man är hemma men såfort man ska ut och har på sig skor så blir det bra) eller så syr jag upp byxorna! Det är dock ytterst sällan men det är ett tips! Att samla på sig ett gäng och sen gå till skräddaren men sina favoriter.

Här kommer iallafall min favoriter just nu! Ni hittar dom hos BikBok (adlink).

6 kommentarer

  1. Trodde verkligen du var längre än 160 cm, du ser längre ut, vilket då verkligen är ett tecken på att du klär dig rätt tycker jag. Men en fråga, jag är typ samma längd som dig och skulle så gärna vilja fylla garderoben med långa kjolar och klänningar, men verkligen ALLA klänningar är för långa. Hur gör du? Syr du upp dom med? 😃

  2. Hej! Jag blir så förvånad när du skriver att du är 160 cm lång, jag har alltid trott att du är minst 175 cm. Du bär upp alla kläder så himla snyggt! Kram på dig 🙂

  3. Du är så bra på att hitta snygga outfits! Jag har blivit så dålig på det sedan jag fick barn och kroppen förändrades, jag tappade lite klädinspo och tyckte inte det fanns många kläder för mig längre. Tappade min stil lite. Men jag får asmycket inspiration av dig! Ville bara skriva detta! Ha en fin dag

  4. Är själv 162 cm och alltid haft svårt att hitta byxor som sitter bra i längden!! Men nu har Levis börjat släppa flera modeller i längd 28, livet kan jag säga!!! Köper inte jeans någon annanstans är där 🙂
    Tips tips!
    Kram

Skriv en komentar