Maja Nilsson Lindelöf

Igår var en magisk dag. Vi var ute på en långpromenad i solen och jag såg utslagna blommor!! Blev glad i hela själen.

På kvällen fixade vi till oss och Sandra kom över för att ha koll på monitorn medan vi skulle ut och roa oss. Vi har lovat varandra en dejt night en gång i månaden nu. Att bli föräldrar är fantastiskt men det kräver verkligen mycket av varandra som par. Man kan sakna att bli sedd av sin respektive och jag tänker att en kväll i månaden för bara varandra är viktigt. Vi gick på restaurang och åt risotto och drack vin innan det var dags för….

Lewis Capaldi!! Vi mötte upp ett gäng från laget och såg konserten ihop. Åh så bra det var! Jag älskar hans musik. Vid elva kom vi hem igen till lilleman.

Idag har dagen bara rusat iväg fast jag inte har gjort ett skit. Tränat och skulle jobbat men Ted Louie är som en apa just nu så vi har mest lekt och gosat. Strax ska jag iväg och ta en kaffe med en kompis och barnen och ikväll blir det en vanlig tisdagsmiddag hemma. Mysigt.

3 kommentarer

  1. Hej Maja! Jag har en fråga till dig! Men först ville jag bara säga TACK för fantastik blogg. Så fint att få följa dig och både skratta men även lära sig så mycket. I skolan ska jag hålla en presentation om schizofreni då jag kände att alla borde lära sig mer om det efter att jag lyssnade på er podd för länge sen.. jag undrar bara om det är okej att spela upp en minut av podden under presentationen eller om det bryter mot några upphovsrättigheter/du inte vill etc. Tycker den förmedlar en så ärlig, fruktansvärd och sårbar bild av att ha en drabbad familjemedlem och det känns svårt att visa på något annat sätt. Förstår självklart om det inte är okej. Tack återigen för allt! Du är magi!

Skriv en komentar