Maja Nilsson Lindelöf

Jag, svärmor och Victors lillebror flög från Manchester tidigt i måndags. Redan vid 6 var vi på flygplatsen och sen väntade en lång resdag. Jag har alltid tyckt att det är så enkelt att resa med Ted Louie men just i den här åldern är det ganska så svettigt. Han vill ju krypa och röra på sig och är ändå för liten för att bli underhållen med en leksak eller padda så länge, jag tänker mig att det är som lättast när dom är väldigt små eller när dom är lite äldre så man ändå kan stimulera dom på ett annat sätt. Men jag hade ju dessa till hjälp så det gick bra ändå.

Vi mellanlandade i Frankfurt och jag såg ut såhär! Där mötte vi även upp Jonna! <3

Väl framme tog vi oss till det magiska hotellet, sa hej till teamet och bytte snabbt om innan det var dags för välkomstskål och en genomgång av dagarna. Jag måste säga att det är ett otroligt gäng och team på Gina Tricot som får en att känna sig så otroligt bekväm och trygg, det var så otroligt roligt allting, helt klart det roligaste jag har gjort jobbmässigt. Och det är mycket tack vare teamet.

Jag såg ut såhär! Toppen verkar vara slutsåld online men byxorna hittar ni här!

Vi åt middag på hotellet innan det blev dags för sängen.

Sen väntade första dagens plåtning och vi skulle plåta min kollektion hela dagen. Det var så surrealistiskt att se MINA egendesignade plagg hänga där i solen. Det här är ju så otroligt stort för mig men det har nästan varit så stort att jag inte riktigt har vågat ta in allting. Inte vågar ropa Hej. Men nu är det så nära så det är dags att verkligen ta in allting. Och så har jag bestämt mig för att fira detta med mina närmsta i Sverige när jag åker hem i Mars.

Viktoria Sörensdotter sminkade mig och jag blev så otroligt nöjd och inspirerad. Jag har köpt hem en del av produkterna hon tipsade om, exempelvis ett läppbalsam och en kajal. Kan visa när det har kommit hem med posten! Jag har aldrig haft så ”lite” smink och sett så naturlig ut men samtidigt känt mig så vacker.

Sen fotade vi heeeela dagen och jag är så nöjd med resultatet. Längtar tills ni får se <3, jag ska även skriva ihop ett inlägg om alla frågor jag har fått angående kollektionen, storlekar och tid för släpp osv.

Efter en lång dag åt vi en snabb middag innan det var dags att sova igen. Jag kom hem till en febrig Teddan så vi la oss och sov i sängen tillsammans och kramades. Kändes tufft i mammahjärtat.

Förresten jag har sett era kommentarer om att vissa av er bara ser halva bilder, dom har försökt hitta felet men det är tydligen svårt och teamet behöver mer information. Så som webbläsare och var ni läser (mobilen, dator eller surfplatta). Vore tacksamt om ni ville skriva det<3

44 kommentarer

 1. Jag ser också bara halva bilder. Jag läser i mobilen samt använder google crome som webbläsare.

 2. Läser på min Samsung galaxy s9. Blir halva bilder både i Samsungs Internet och Chrome appen.

 3. Jag ser halva bilder när jag läser i mobilen i Chrome..
  Tack för du delar med dig! Och grattis till kollektionen, så fin 😀👏🏾

 4. Tänker att det kanske hjälper att skriva vad som funkar också! Aldrig haft problem varken på dator eller mobil med detta, känner inte igen det alls. Använder alltid Google chrome alternativt safari på mobilen om jag klickar mig in här via Instagram!

 5. Jag ser halva bilder på mobilen (Samsung S10+) och Chrome, men inte när jag kollar Chrome på datorn (Macbook).

 6. Jag ser bara halva bilder och jag surfar på samsung internet från telefonen 🙂

 7. Jättefin kollektion! Inspirerande <3

  Läser ffa din blogg på mobilen, med webbläsare samsung internet. Ibland läser jag på dator, då använder jag chrome och även där blir bilderna ibland halva <3

 8. Haha har en exakt likadan lövblås! Men själv använder jag den till att blåsa löv. Så roligt att se att såna används under plåtningar haha! 🥰

 9. Vackra du! Längtar så efter din kollektion och få se resultatet av er plåtning. Skulle du kunna tänka dig att ta fram en kollektion med barnkläder? En förälder-barn kollektion. En dröm för mig som mamma till en son få se dig och TL för Mini Gina Tricot. Jag ser bara halva bildet och då läser jag din blogg via min mobil. Du är enastående!

 10. Det ser helt underbart ut på dina bilder 😍😍
  Jag funderar lite kring dina tankar om ensamhet. Jag flyttade nämligen till Stockholm från en mellanstor ort i Sverige för att studera och har nu bott här i 2 år. Som person är jag lite försiktig/tillbakadragen men har flera kompisar hemifrån. Här i Stockholm har jag dock inte lyckats knyta några nya bekantskaper och jag är för det mesta ensam vilket tär mycket på mig, mitt psyke och framförallt mitt självförtroende. Jag har alldeles för mycket tid till att tänka på saker vilket lätt blir negativa saker om mig själv. Nu när det har gått så pass lång tid vet jag inte hur jag ska komma ur den här spiralen och få nya vänner. Jag hade lite otur o de jag klickade med till en början finns inte kvar i bilden längre, de flyttade tillbaka till sina hemorter, o de andra i klassen har hunnit bilda små grupper. Upplever det som svårt att ta sig in i en ny grupp och framförallt att våga ta för mig. Vill ju att någon annan ska komma fram till mig och när det inte händer så förblir jag ensam. Har du några tips på hur jag kan göra/tänka?

  • Kände igen mig i det du skriver. Upplever att det är svårt att bli inkluderad och få nya vänner i STKLM. De flesta är inte öppna för nya bekantskaper/vänner utan har fullt upp med sitt/sina umgängen. I en storstad blir man anonym om man inte redan tillhör någon grupp. Ensamheten är tärande, absolut.

 11. Bilderna ser magiska ut, även om dom är halva 😉😍 Hoppas dom hittar felet, ibland kan det komma en helbild och resten halva bilder i samma inlägg också. Android telefon och Chrome webbläsare.

 12. Har bara problem när jag läser i telefonen. Använder Chrome och har Huawei!.

 13. Jag ser halva bilder när jag läser på mobilen! Jag har dock upptäckt om jag ha mobilen i liggande läge tills bilderna blir full storlek kan jag vända mobilen till stående läge och då är bilderna fortfarande stora (vet inte om du förstår vad jag menar 😅)

 14. Hej Maja! Jag ser bara halva bilder och använder mig av Chrome på mobilen. Tack för att du är så fantastisk! Stor kram

 15. Jag ser bara halva bilder. Har en samsung s10 och använder Chrome. På datorn när jag använder Chrome ser jag hela bilder! Tack för en grym blogg❤

 16. Haft problem ibland via mobilen, ej via datorn. Mobil: Huawei Webbläsare: Chrome

 17. Ser bara halva bilder och läser från telefonen (Google) och har en Huawei-telefon!

 18. Jag har Samsung s10 och läser från Samsung Internet. Men om jag vänder mobilen horisontellt och sedan tillbaka till lodrätt så är bilder som de ska 🙂

 19. Jag använder Chrome i mobilen (Android) och ser beskurna bilder. Om jag dock roterar telefonen i horisontellt läge och sedan tillbaka igen, så syns hela bilden 🙃

  Relativt ny här – tack för inspirerande texter och igenkänning (har en 10 mån bebis). Och grymt jobbat med kollektionen! 🔥👊

 20. Jag läser i mobil & ser halva bilder, men om jag vänder mobilen så får jag hel bild.

 21. På datorn – Google Chrome.
  Mobilen- samsung Internet browser och Chrome

  Kan inte se hela bilder på någon av webbläsaren eller dator/mobil

 22. Jag ser också bara halva bilder. Surfar på min telefon, Huawei och med webbläsare chromecast! Tror de var samma när jag hade min iphone!

 23. Jag ser med bara halva bilder i mobilen (en android med chrome läsare) MEN när jag trycker i datoranpassad webb så blir bilderna hela 🎉

  Tryck på de tre prickarna upp till höger, scrolla ner lite och tryck i rutan ”Datoranpassad webb…”

 24. Jag har Samsung Galaxy s9 och ser halva bilder, men om jag vänder telefonen 90 grader och sedan tillbaka 90 grader blir bilderna som de ska vara.

Skriv en komentar